Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Arboraceous-struzhechnye borden

 •  
  Sm111111

  Arboraceous-struzhechnye borden, wijd geweten als materieel voor de fabricage van meubeltje, zijn gebruikt door het aannemersbedrijf en hoe stenovoi oblitsovochnyi materieel.

  Het gezicht vlak van deze borden okleivaiut door polivinilkhloridnoi film of faneruiut shponom van de waarde rassen van de boom.

  De standaarde afmeting van de borden gebruikt op stroike, 2000x500x16 en 2500x800x21 mm. Zij tijdperk brengen met diverse zomen door: Kan pazy van twee kanten, paz enerzijds en kam met ander gekozen met betrekking tot perimetru kwartaal hebben.

  Perevozyat arboraceous-struzhechnye borden in horizontale positie. Voeg in de tweetallen, door de voorkant naar binnen en postuur door papieren toe. Opslag in geslotene huisvesting met de vochtigheid niet overtreffen 60%. Menigte moet niet zijn hoger boven 1,5 m.

  In de alle de gevallen van het paneel krepyat op van hout karkassen. Meerdere wijzigingen leix de installatie van de panelen afhankelijk van die, wat zomen de werkbladen hebben van deze lede.

  Panelen met twee-weg pazom op de verticaal granyakh. Eerste set in de hoek huisvestingen, prizhimaiut naar het karkas, checken vertikalnost zijdelings granei. Neem draadnagel door de lengte 40 mm en diameter 1,6... 1,8 mm, door de gemakkelijke staking van de hamer meubileren ernaar in het recht paz paneel, en door navolgende stakingen, posilnee, prishivaiut paneel naar het karkas. Nu doboinikom moet utopit de pet van de draadnagel. Draadnagels situeren met betrekking tot alle hoogtepunt van het paneel totaliter300...400 mm.

  Seconde paneel krepyat door de lijkend op methode, maar zuivering laten van eerst ene. In gevormd van pazov twee panelen en zuivering kamer tussenvoegsel shponku welk voorraad in ingestellen met de panelen.

  De breedte van de zuiveringen tussen panelen is aangewezen daarover, wat boel van volledige werkbladen ligt op deze muur vast. Te snijden panelen voortvloeit niet, daarvandaan schikking van hen stempelen vooraf.

  Panelen met pazom en kam krepyat zonder de zuivering. Net zo in eerst geval, draadnagels zabivaiut in het recht verticaal paz. Podvodyat seconde vel, en het kam door de staking van de hamer zagonyaiut in paz eerst vel.

  Panelen met betrekking tot perimetru kwartaal, instellen back moet, krepyat naar het karkas door de draadnagels, zabivaemymi in het kwartaal steunen.

  Op wat dat stadsdeel kan geschieden die twee aangrenzende panelen zullen door de verblijfplaats paz formeren. Dan dit paz voortvloeit om raskladkoi bolstered boven zijn zinced shurupami te sluiten.

  Bovenvermeld de voorbeelden van de Bask van de muren listovymi door de materielen niet alle varieteit vermoeien zich van industrieele materielen, prishedshikh op de bijstand otdelochnikam en op de velen en velen objecten met goed gevolg vervangende monolitnuiu wondpleister. Maar ook zei naar overtuigend erkent, hoe verbreedde, veranderde met jaren onze broodwinning. En met iedere dag nader ontwikkelt.