Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Wanneer "vinovat" verdunning

 •  
  Sm111111

  Beta en uitoefening langgeleden gevestigde en de beschikking van de mankementen van shtukaturnykh coatings, en aanleidingen, hen genererend. De meest obidnoe die alle mankementen vovse moeten plaatsen in gewetensvol werk, in de inachtneming van alle bijstere gerenommeerde technologische regels niet hebben.

  Nuanceer van vier overwegende oorzaak dragende huwelijkse staat:

  • De slechte kwaliteit van de materielen voor de verdunning;
  • De niet-inachtneming van de regels van de toebereiding van belangrijkste vlakken naar oshtukaturivaniiu;
  • De verkeerd voerend van arbeidt;
  • De onvoorzichtige ontginning is van losse vlakken.

  Wij willen nemen in tweeen allen van deze aanleidingen.

  Zo, omstreeks de verdunningen. Het is allereerst, noodzakelijk om zich te herinneren die naar de onderrichting van de mankementen kan de verkeerde keuze van de verdunningen leiden. Het is naam: Geldend van ook leunen verdunningen gedragingen om van prochnosti wondpleister af te stammen, ook vette verdunningen oorzaak usadochnye de krakken (van de krakken schenkt niet leix zuiveren gipsovyi verdunning).

  De aanleiding van de krakken in de wondpleister benutt van de verdunning, als vroeg als nachavshego worden in de doos bemachtigd.

  In het hoofdstuk "Shtukaturnye verdunningen" Wij in het detail spraken van die, hoe noodzakelijk om samenstellend van de verdunningen toe te bereiden.

  Linde-kipelka voor het gebruik in de materie wordt door het water en prevrashchaetsya of in calcareous dough, of in linde-pushonku geblussen.

  In komovoi apprise altijd bestaan delen welk worden dolshe andere geblussen. En als zal zagashennuiu linde bepaalde tijdperk niet weerstaan, en maar meteen pustit zijn in de verdunning, van die nepogasivshiesya deel zal shtukaturnyi stratum slaan. Zij door alle middelen straks zullen met vlagoi op elkaar inwerken, poosje zodanig werkwijze kan ons zelfs totaliter ontdekken2...3 mths. Meestal en eerder zij manifesteren in buitenste wondpleister verblijvend alsmaar in vochtige omgeving.

  Delen apprise continuerend worden in shtukaturnom stratum geblussen, breiden naar de uitgebreidheid, vspuchivaiut wondpleister - en buitenste korst bandenpartij latend op de vliegtuigen van de kinkhoorn uit. Aannemersbedrijf dit verschijnsel naam "dutikami" of "shtukaturnoi ospoi".

  Hoe om "dutikami" te bevechten? Het is correct om linde te blussen. Voor de opbrengst van calcareous melk het door alle middelen noodzakelijk om door bolter met cellen 0.6 mm te verzaken.

  Naar huwelijkse staat kan leiden en nedobrokachestvennaya pushonka kreeg van fabriek, - erin ook kan nepogasivshiesya delen zijn. Op de tijdperken pushonku nemen lopnuvshikh knapzakken in, dit spreekt van wat ze verhoogd naar de uitgebreidheid - werd, poosje doshla tot toe stroiki geblussen. Is ongeschikt naar het gebruik en verwarm op oshchup pushonka. Om te hinders ontwijken, zijn moet op vierentwintig uren zamochit door het water.

  Met alabaster materie eenvoudiger. Als het slecht wordt bemachtigd, toen dit wordt boven maar meteen en het, natuurlijke wijze, niet pustyat in de materie geverduidelijkt.

  Is ongeschikt voor de verdunning slecht cement bewaarde. Erover zullen tegenwoordigheid erin van komev en rotsblokken vertellen.

  Naar de onderrichting "dutikov" kan toepassing van nepromytogo zand, zagryaznenogo door de klei leiden. De delen van deze klei in namokanii breiden naar de uitgebreidheid uit en gedragen in shtukaturnom stratum, net zo nezagasivshayasya linde.

  Voor obviation "dutikov" schaadde plaatsen raschishchaiut en door zadelyvaiut verdunning zapodlitso met het gipse vlak.