Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

De methodes van de verwijderend van de mankementen van de wondpleister

 •  
  Sm111111

  Met de tijdperk met betrekking tot verschillende aanleidingen in gips inevitably krakken schijnen, vyboiny, tsarapiny. Remontniku uitgenodigd toe verwondingen verwijderen, noodzakelijk, allereerst, om op te richten en om aanleiding te verwijderen die dit verschijnsel veroorzaakte.

  De meeste frequente aanleiding van de verwondingen van de wondpleister is nenadezhnost stsepleniya zijn met belangrijkste bovenaards van of verschillend strata met elkaar. Prochnost stsepleniya checken prostukivaniem. Flap staat bewijsmateriaal omstreeks onbevredigend stseplenii door.

  Zodoende, de landsgrenzen vaststelen van stadsdeel schaadde. Als plein het overtreft 0.25 m2, toen wondpleister erop kleunde buiten helemaal en nieuwe vervangen.

  De gipse verhuizing niet op alle diepte vervulen in otsloenii leix bovenste stratum, in de technische verwondingen van buitenst strata.

  Baksteen vlakken na otbivki wondpleister voortvloeit voorzichtig om van de residuen van de verdunning te louteren en promyt, de boorden van het oud strijkende om met betrekking tot directe lijn te zetten het mes. Voor het best stsepleniya nieuw nameta met de muur moet op de diepte 1 cm raschistit shvy brickwork. Beton vlakken louteren van oude verdunning en absterge.

  Voor de toepassing op de baksteen en beton vlakken van obryzga hen nauwelijks vochtigheid door het water.

  In snyatii oude wondpleister van van hout vlakken dikwijls bederft dranochnaya afrastering. Zijn volgt keurig om te corrigeren en voorzichtig om garbage te schrappen en stof nemen. In de gipse vervanging op ruimere pleinen dranochnyi stratum vervangen compleet.

  De losse plaatsen van de wondpleister op de baksteen muren zadelyvaiut calcimine, op beton - cement, op van hout - calcareous-gipsovym, dan zorgvuldig razravnivaiut lange regel, om er was in staat in een vliegtuig oud strijkend.

  Raзрacнhcaнhe нameta: a - пo cteнe cнhзу cceрх; b - пo cteнe cлeca нaпрaco h cпрaca нaлeco

  Vijg. 56. Razravnivanie nameta:
  En - met betrekking tot muur onder oplopend; B - met betrekking tot muur op de overgelaten aan het recht en aan de rechterzijde linksaf

  Zeer belangrijk bijstere adapteert inktkoker priteret bij elkaar van de aanslag van nieuwe wondpleister en oud. Zonder betrouwbaare pritirki de plaats van de verbinding zal onderkennen worden op de generaal back-knarste van de muur.

  Zal onderkennen worden gedeeld verstelde van de plaats en in die gevallen, als werker-remontnik zal in de rekening niet nemen, wat methode werd oud wondpleister gegumd. Als, willen zeggen, zijn gegumd "vkrugovuiu" die door de zelfde methode moet en nieuw stadsdeel, veeleer gommen dan "vrazgonku". Op de vijg. 56, 57 worden toelatingen razravnivaniya nameta gemerkt.

  Raзрacнhcaнhe нameta нa пotoлke ушhрeнныm пoлуteрkom

  Vijg. 57. Razravnivanie nameta op het plafond ushirennym poluterkom

  Wanneer geheel binnenshuis en op losse muren en plafond noodzakelijk om gips te vervangen die oud namet ingesloten en vliegtuigen, gedrag otdelku door gelijke toelatingen, gekuist als in nieuwe constructie.

  Op timt instandhouding het is noodzakelijk om wegens te vervullen wat op de muren en vooral op de plafonds met de tijdperk krakken schijnen. Zij kunnen consequentie de van niet eenvormig sediments van het gebouw welk oorzaken van perekosy bulkheads en, zijn als wezen wegens, de verschijning van de krakken in de hoeken op alle hoogtepunt van de muur. Totdat om aan de verwijderend van dit mankement zich te begeven, noodzakelijke hindering van de deskundigen-aannemersbedrijf die zal bulkhead op de plaats, wil bolster boven zijn en prokonopatyat paklei opening verstrakken.

  Slechts volgende en installaties in de hoeken van het metaal rooster gedrag nieuw oshtukaturivanie.

  Meer geregeld bezoeken het is noodzakelijk om ondiepe krakken te confronteren. Om te bereiden muren voor en plafonds naar nieuw okrashivaniiu, beginnen met de verwijderend van oude verf - soskablivaiut zijn door scrubs, absterge vliegtuigen.

  Openingen en krakken snijden door het mes of het eind van shtukaturnoi kling-been op alle diepte van shtukaturnogo stratum. Gelouterd van de stof afnemen, hen vochtigheid door het water, vulen calcimine in en gomen. Gipsovyi verdunning voor zapolneniya krakken betaamt niet: In tverdenii het vergroot naar de uitgebreidheid en op het vlak zal rubets verschijnen.

  Niettemin en alabaster kunnen prigoditsya voor zadelki krakken. Maar met het dit uitdraaien op uitzicht er moet mee het krijt in de correlatie mengen1 1 en om een gebeten van de kleefstof - van zamedlitelya inname toe te voegen. Shov bemande met zodanig verdunning, noodzakelijk om penoplastovoi terkoi te gommen. In pobelke wordt (ten koste van kleefstof) vsasyvanie pobelki in nieuw shov uitgesloten, stykov om te verzaken. Deze methode ik verzon en tientallen tijdperken met goed gevolg golden in de gipse instandhouding.

  Oude verf en zadelav openingen, alle vliegtuig noodzakelijk pereteret losgebrand. Zijn door middel van kisti vochtigheid door het water en benuttend terkoi, peretiraiut door calcimine.

  De verstellend van buitenste wondpleister wordt met betrekking tot gelijke regels gedraagd. Hoe als vroeg als werd gesproken, dikwijls shtukaturnyi stratum hier bederft wegens de storing krysh, vodostokov - hen en moeten, allereerst, correct. De losse plaatsen van de verheffing, dikwijls namokavshie, pokrytye door de roest, moeten opnieuw oshtukaturit, vooral zorgvuldig toebereid met het dit draaien op uitzicht vlakken uit.

  Losse geschaade of otsloivshiesya plaatsen raschishchaiut want de omlijning varieren van de verwondingen op4...5 cm. Louter beton en baksteen vlakken door het metaal borstel, van raschishchaiut shvy leggend, maken nasechku, absterge door het water.

  Voor de verstellend van de verheffingen wordt toepassing calcareous van-gipsovykh verdunningen niet verondersteld. Gebruik calcareous, complex en verdunningen cementeren.

  Rhcунok нaрeзkh gрунta: a - cetkoй; b - coлнoй

  Vijg. 58. De schilderstuk van narezki voedingsbodem:
  En - door het rooster; B - door de golf

  Als de losse plaatsen van vervingen wondpleister overtreffen niet 0.5 m2, verdunning op afgetopt vlak kan worden in de strata veroorzaakt. Als plein meer 0.5 m2, verdunning oorzaak in meerdere strata. Obryzg elk meere vloeiende verdunning maken. Wanneer eerst stratum zal bevriezen, voedingsbodem overlegd elk meere dikke verdunning proberende menigte niet namazyvat, en met de macht om in te blokkeren. Voedingsbodem podsokh - steken nakryvochnyi stratum. Poosje, als nakryvka wordt door de kleur of terrazitovoi wondpleister verricht, toen voedingsbodem voortvloeit anders in van niet verdichten toestand niet enkel razrovnyat maar ook narezat voor best stsepleniya met nakryvochnym stratum (vijg. 58).

  58).