Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Instrumenten en huisvestingen

 •  
  Sm111111

  Op wapenend op shtukatura de menigte van de zelve diverse instrument en huisvesting. Besta thema's welk kunnen heten standaarde - zij schenen langgeleden, menig bestaan en dienen tot toe onze dagen; Een andere nu, met de wijziging van technologische werkwijzen otdelki, alles behalve viel in het misbruik.

  Met de ontwikkeling van de vervaardiging, ine het algemeen staraniyami ratsionalizatorov en uitvinders, een groot vele zogenaamd redelijk instrument schenen. In meeste gevallen deze thema's helpen erbuit sneller en kachestvennee om losse operaties te volbrengen.

  Cokoл dюрaлюmhнhecый: 1 - пoлotнo; 2 - флaнec; 3 - зakлeпka; 4 - прokлadka рeзhнocaя; 5 - руcka рeзhнocaя; 6 - tруbka

  Vijg. 13. Sokol diuraliuminievyi:
  1 - canvas; 2 - flanets; 3 - zaklepka; 4 - gebouw vlakgom; 5 - ruska vlakgom; 6 - tabakspijp

  Omdat wij afgesproken om de geschiedenis van de ontwikkeling van shtukaturnogo materie te beschouwen, willen kennis maken met op het begin met de oudste en eenvoudigste gedeputeerdeen van onze shtukaturnogo gereedschapskist.

  Rhc. 14. Stуkatурнaя лoпatka

  Vijg. 14. Shtukaturnaya lopatka

  Isstari voor pereneseniya verdunning shtukaturu diende sokol (vijg. 13). Wanneer die deze huisvesting was van hout, later het stalen om van het aluminium te fabriceren. Met sokola werker nam verdunning shtukaturnoi door de kling-been (vijg. 14) en blokkeerde in op de muur. Kleine vliegtuigen gegumd door van hout poluterkom of gelijke kling-been, en dikwijls en sokolom.

  Rhc. 15. Otрeзocka

  Vijg. 15. Otrezovka

  Voor podchistki oshtukaturennogo stadsdeel, van srezki overbodige verdunning bestaat elk meer smal lopatka - otrezovka (vijg. 15). Gemakkelijkere en meer handige om shtukaturnym kovshom Shaulskogo (vijg te werken. 16) of sovkom Iliukhina (vijg. 17) die verdunning op de muur oorzaak maar meteen van shtukaturnogo doos. In de tijdperk uitrekende die benutten sokolom en shtukaturnoi kling-been, werknemer voor de wijziging maakt duidelijk omstreeks 3000 broskov een hand, en in andere verlegt hierine dat tijdperk van alles behalve 1,5 t verdunning. Andere materie, als doos met de verdunning kosten door de toerbeurt, en kovsh veel elk meer emkii, dan lopatka.

  Stуkatурный kocш

  Vijg. 16. Shtukaturnyi kovsh

  Dozen brengen tijdperk verschillend door, maar alle zij moeten niet zijn hinderlijk en moeten zonder de moeilijkheid worden vervoerd. Zodanig, bijvoorbeeld, bantam doos-nosilki, alsmede shtukaturnyi doos-karretje (vijg. 18).

  Cocok

  Vijg. 17. Sovok

  Veroorzaakte op de muur namet noodzakelijk razrovnyat en om te gommen. Met het dit uitdraaien op uitzicht dienen terki (vijg. 19) en gladilki (vijg. 20).

  Emkocth dля tрaнcпoрthрocaнhя рactcoрa c прedeлaх эtafa: a - ящhk-teлefka; b = ящhk-нochлkh

  Vijg. 18. Capaciteiten voor de behandeling van de verdunning hierine verdieping:
  En - doos-karretje; B - doos-nosilki

  Wordt terka voor zatirki nakryvochnogo stratum met het zand van ondiepe groepering, t aangeraad. Door hem. Verdunning van dorre zatirochnoi mengeling (1 onderdeel apprise en 1 deel van liuberetskogo zand). Terka onze heeft nakleiku van porolona.

  teрka

  Vijg. 19. Terka

  Verdunning oorzaak op het vlak metaal gladilkoi, later onthaal porolonovoi terkoi - en dit zatirka moet word niet shpaklevki.

  gлadhka metaллhheckaя dля нakрыcohнogo cлoя

  Vijg. 20. Gladika metaal voor nakryvochnogo van stratum

   Volgende pagina >