Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Terrazitovye van de wondpleister

 •  
  Sm111111

  Terrazitovymi door de mengelingen noemen dorre kleur shtukaturnye de mengelingen van de fabriek aanmaak als boekband linde-pushonku, tot toe 35% portlandtsementa en als napolnitelya pilletje bloem, glimmer, pilletje en kvartsevyi zand. Napolnitel in de overgaanen afhankelijk van voorgeschrevene Bill van de kavels misschien van krupnostiu zaadkorrels van 1 tot toe 6 mm.

  Door de laatste tijd terrazitovymi mengelingen dikwijls noemen dorre kleur shtukaturnye de mengelingen van de fabriek fabricage van elk compositie. Dit in elk hoogten begrijpelijk. Vanwege terrazitovye wondpleister onderscheiden van calcareous-arenaceous decoratieve shtukaturok slechts methode de schikkingen van de verdunning voor nakryvochnogo stratum. De toelatingen van de eiser van terrazitovoi wondpleister - van gustota verdunning voor obryzga en voedingsbodem, de methode van de toepassing van alle strata, otdelka vlakken van tsiklei en pridanie naar haar andere snaveltje van de kavels - helemaal voet bij stuk houden gelijk welk worden voor calcareous-arenaceous decoratief shtukaturok geadministreerd.

  Terrazitovye mengelingen zatvoryaiut door het water maar meteen op de stek. Het is belangrijk om zich te herinneren die correlatie stellen van dorre mengeling in en water voortvloeit strikt om in alle zamesakh in fabricage van werken op deze object te observeren: De wijziging van de boel van het water de kleur roert van gereed gips.

  Behalve het dit, belangrijk om gelijkaardige tijdsverloopen tussen de toepassing van terrazitovykh strata en door de beginneling van hen tsiklevki of verwerkingen gvozdevoi door de borstel te verzetten. Plaatsen, tsiklevannye laat, zullen hoe elk meer hel, en tsiklevannye vroeg - hoe elk meere donker onderkennen worden. Fakturnuiu behandeling gedrag in poluplastichnom de toestand van verdunning, ine het algemeen totaliter2...4 ch na de toepassing terrazita. Maar te specificeren noodzakelijke tijdperk moet berechting tsiklevku zich gedragen. Als van de zandkorrel en pilletje kroshki vyskakivaiut, niet beschadigen alle stratum, beduidt, tijdperk juist kwam.

  Terrazitovaya wondpleister wordt wijd beheerst wondpleister is voor buitenst coatings. Maar zijn met het succes kunnen worden gegolden en voor inner otdelki burger gebouwen. Preparative operaties whereat worden ook, net zo in hoge-kwaliteit wondpleister verricht.

  Oorzaak nakryvochnyi de stratum van terrazitovogo verdunning met ruim zand op gebruikelijke voedingsbodem en het laten op 24 ch. Na zodanig zetsel checken, is gereed hetzij strijkend naar de finale otdelke: In zatirke bovenste stratum moet meerdere osypatsya. Shtukatur wordt door specifieke "borstel" gewapend. Deze grondslag door de grootte 150x150 mm en lijvigheid20...25 mm. In de grondslag in chequered orde vbity draadnagels. Zij terugmars van de elkander op 15 mm en gekomen voorwaarts van de grondslag op10...15 mm. Wanneer door 'gedrag' borstelen met betrekking tot wondpleister, draadnagels vyryvaiut van bovenste stratum losse zaadkorrels. Vlak poreuze lijkend op naar de natuurlijke wijze malm-rots is maakte.

  Het is mogelijke meerdere wijziging Bill van de kavels. Het is bijvoorbeeld, om muren "beneden rvanyi stenig" te kortwieken. Whereat methode schenken niet worden veroorzaakt bemachtigd en ongeveer zatertomu naar shtukaturnomu stratum, en de sigarenbandje nemen van vet glas door de grootte 300X100 mm en gedrag het met betrekking tot muur van boven onder. Glas gelijkheden voor soboiu losse zaadkorrels en op het vlak verblijf rvanye schrappen welk en uitgeleende titel hieraan methode otdelki.

  Met betrekking tot terrazitovomu strijkend maken en Bill van de kavels met borozdami. Naar de muur zal podsokhnut uitlenen2...3 ch en begeven zich op het apparaat borozd. Met het dit draaien op uitzicht noodzakelijk speciaal gietvorm uit. Het hedenen van twee dvukhmetrovykh doellat, amalgameren met de elkander met de zuivering 50 mm. Gietvorm hechten naar de muur van en op de plaats zuivering kies borozdy benuttend met het dit draaien op uitzicht van hout borstel met zubiami van onbuigzaame bedrading uit.