Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

De technologie janboel

 •  
  Sm111111

  Dikwijls is aanleiding van huwelijkse staat oshtukaturivanie rauwe vlakken. Als jullie kortwiekten hen calcareous door-gipsovym verdunning, toen verdunning in het eerst geval wordt vermeend betrouwbaar bemachtigd. Maar dan absorberend vlagu belangrijkste vlak, het strikt razmoknet die povedet naar otsloeniiu coatings.

  Serieuze dwaling is oshtukaturivanie buitenste muren eerder, dan inner. Verdampt van de muren vlaga pers in dit geval sterker op inner strijkend, dan op buitenst - omdat inner wondpleister is altijd minder ontzagwekkend, dan buitenst. Daarvandaan vspuchivaniya en otsloeniya manifesteren eerder van het alles en met bijzondere macht op inner muren.

  Syrost belangrijkste vlakken inevitably onderrichting draagt op de wondpleister van de plekken aan, van de schrappen - vysolok schenen vanwege de volksplanting van op de bovenaardse diverse zouten geapporteerd met verdampt vlagoi van de dieptes van leggend. Als leggend was volledig nou prosushena, dan brine beschikbaar erin, gekomen voorwaarts. niet Daarvandaan ratsionalnee tot toe de gipse beginneling om namelijk leggend, veeleer te droogmaken dan gereed gips bedded op rauw bovenaards. Zo moeten alsdan gedragen, als, zij zeggen, "termen pojimaiut", "object brandwond - en jullie zullen op een evenwicht in winnend.

  Kunnen geschieden zodat muren prosushili bijstere inktkoker, maar ontoereikend droeg zorg voor die, om te gebouw isoleren van de binnendringing in de muren van knarste water, of drukte niet om in het dak uit, in vodoprovodnykh en otopitelnykh tabakspijpen - dan het bederf van de wondpleister onvermijdelijk te vlieten.

  Voor de binnendringing verhoedend vlagi van regen en sneeuw in de muren ab extra voortvloeit betrouwbaar om de lagere delen van gebouw geldende vodoizolyatsionnye wondpleister te isoleren.

  Met de mankementen veroorzaakt door syrostiu, noodzakelijke om, allereerst verwijderende de aanleidingen van de verschijning dit syrosti te vechten. En als vroeg als schenen vysolki moeten worden naar bedrock van de wondpleister geschrappen, plaatsen dit bijster nou worden door en opnieuw oshtukatureny met betrekking tot bijstere inktkoker prosushennoi muur geblazd. Whereat shvy in leggend promazyvaiut door verdunning cementeren op tserezite. Deze verdunning mikt op eerst stratum nameta.

  Als vroeg als werd gesproken die wondpleister het is onmogelijk om zich te gedragen totdat, poosje gebouw niet osyadet, de niet-inachtneming van de regel de verschijning veroorzaakt van de meeste diverse osadochnykh krakken. Zadelku hen tvloeit om zeer voorzichtig voor, zich te gedragen om zij niet vozrodilis opnieuw. Krakken raschishchaiut op alle diepte en met betrekking tot breedte op3...5 cm. Prostukivaiut wondpleister om, schrappen zwak behouden drijvend namet. De boorden van de krak en plaatsen, waar otbita wondpleister, bevochtigen. Neem verdunning meerdere prochnee belangrijkste, het veroorzaken door meerdere strata alterneren gevend naar vorig stratum worden bemachtigd.

  Als krakken talrijk, dan better om in deze plaats alle stratum van de wondpleister los te branden en om nieuwe toe te brengen.

  Dikwijls otlupy verrijzen wegens wat werkers polenilis du om vliegtuigen naar otdelke voor te bereiden, zijn niet geschrappene waren vuiligheid en stof afnemen, is niet maakten van nasechka strijken beton of baksteen muren, niet uvlazhnena ook dor vlak uit.

  Het is tenslotte, krakken en otlupy door alle middelen zullen, verschijnen als oshtukaturivaiut niet ontzagwekkende, zybkie vlakken. Zullen zij en in de plaatsen, waar soprikasaiutsya vlakken verschillend vlagoemkost (bijvoorbeeld, boom en baksteen, baksteen en beton). Herdenk (wij als vroeg als spraken erover) die adapteert van de aanslagen van de boom en baksteen moet voor oshtukaturivaniem obshit metaal rooster. Verg de bijzondere aandacht van de plaats, waar toe baksteen abuts beton, bijvoorbeeld beton peremychka overheen het venster. Hier adviseren in de eerst stratum van de wondpleister om cement verdunning met tserezitom of vloeistof in fijne druppels in een andere PVA aan te dienen.

  Door de aanleiding van otsloeniya wondpleister kan niet enkel rauwe nietwaar geoefende gerechtigde muur maar ook het een aantal van andere onachtzaamheden in de directe vervaardiging van otdelochnykh werken dienen.

  Hier is, bijvoorbeeld, oshtukaturennuiu muur dek door buttery verf. En at een gloren door wat dat tijdperk vlak begint shelushitsya. In dan zijnen relevant? Het blijkt, otdelochnyi de stratum van de wondpleister geabsorbeerd in ons okrasochnyi compositie en na vysykhaniya szhalsya meer, dan lager strata. Dit zal niet voorkwam, als voedingsbodem was niet ook dor of was vlak, wanneer erop lag nakryvochnyi de stratum van de wondpleister.

  Moet en zodanig regel zich herinneren: Het is het is onmogelijk om de ontzagwekkend stratum van de verdunning op minder ontzagwekkend te veroorzaken. Whereat van otsloenie bovenste stratum van elk meere zwak lager onvermijdelijk. Zo zal geschieden, als op calcareous voedingsbodem te veroorzaken nakryvku van verdunning cementeren. Als het is onmogelijk om zodanig aanstootgevende buurt te ontwijken, dan tvloeit voor ontzagwekkende stsepleniya voor, allereerst, bijstere inktkoker uvlazhnit voedingsbodem en om adulterantly cement te benutten, en calcareous-cementeren verdunning (in uiterst geval - niet vet cement).

  Nu voor bulkheads diverse borden benutten, bloc, stellen en gereed gipsobetonnye bulkheads door de grootte op de kamer in. Otdelka hen bepaalde verrijkingen vergt.

  Als naar jullie muur troffen van gipsovykh borden en zijn noodzakelijk om door het cement wondpleister te dekken, niet vergeten zich zijn preliminarily obmazat melk cementeren. Deze wil verhoeden mergence door de borden vlagi van de verdunning en otsloenie laatst.

  Snugger gipsobetonnye bulkhead. Zij schenen vergelijkenderwijs niet langgeleden en, is mogelijk, van niet alles weten, hoe ermee om te gelden.

  Gipsobetonnye bulkhead tvloeit nasech en otgruntovat voor8...10%-yammer door de vloeistof in fijne druppels in een andere PVA. Maar te maken dit moet voor de meeste toepassing obryzga. Als om gruntovku vooraf te vervullen, toen ze zal de eigenschappen, zasokhnet, en verdunning naar de muur niet pristanet verliezen. Obryzg door vloeiende verdunning vervuld, bulkhead weerstaan10...12 ch en slechts volgend voedingsbodem steken, zal naar hem helemaal podsokhnut uitlenen. Het feit is die gipsobetonnye panelen worden korobleniiu onderworpen. Mogelijk iskrivleniya moet in nakryvke lappen. Voor het gezicht stratum verdunning benutten van dorre mengelingen, voegen calcareous dough en 10%-nuiu vloeistof in fijne druppels in een andere PVA toe.

  Geschiedt die bulkheads stellen van twee strata van gipsobetonnykh borden in. Hier koroblenie manifest vooral groot, omdat shtukaturyat leix een kant van ieder bord welk oorzaken unevenness inner napryazhenii in tixtures. Wordt voorgesteld om door de schuifsloten beide borden te koppelen. Schuifsloten een aanvang nemen de middelmaat van het bord door 1,5...2 m met betrekking tot alle lengte van bulkhead.

  Het is in tweeen noodzakelijk uit te scheiden met op de aanleidingen van de mankementen van buitenste wondpleister welk worden op zoek zijn onder andere nadelige voorwaardes toegekennen.

  Buitenste wondpleister, doorgaans, in de winter van gedragen zich niet - vrieskou zijn vijand. Het is niettemin, het blijkt, en in de zomer van in de om haar bestaan tamelijk serieuze vijand is een zon. Als op de zon zonder ukrytiya wordt doos met de verdunning gelaten, ervan snel verdampt waterhoudend. Verdunning begint worden bemachtigd en shtukaturnyi stratum ervan zal niet ontzagwekkend.

  Grozit door huwelijkse staat en gezwind vysykhanie van de verdunning op de muur, als deze muur verdedigde niet van directe zonnestraalen. Verliezend water, noodzakelijk voor tverdeniya, wondpleister "sgoraet", raakt kwijt prochnost en otvalivaetsya. In verhite weersgesteldheid zullen shtukaturit verheffingen niet aangeraad worden. Als zodanig mogelijkheid niet, amp volgt naar de vochtigheid leggend en voedingsbodem veroorzaakte, door te lichten kortwiekte vlak rogozhei of door de beschuttingen.

  In de wondpleister van de verheffingen van in het bijzonder hoog vereiste naar prochnosti stsepleniya nakryvochnogo stratum met de voedingsbodem. Omdat bovenste, zeer doordringende stratum alsmaar ervaringen op zichzelf de invloed van vlagi lucht, absorbeert dit vlagu. Maar hier is prigrelo solnyshko, en bovenste stratum snel zal vlagu schenken, krimpt. Als het reliably wordt voedingsbodem, otsloenie onvermijdelijk niet verbonden aan.