Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Opslag en verscheping GKL

 •  
  Sm111111

  Gipsokartonnye werkbladen voorzichtige behandeling vergen: Zij vergelijkenderwijs zonder de moeilijkheid pauze, kroshatsya. Op geen rekening het is onmogelijke hen sbrasyvat in ontladend!

  Werkbladen perevozyat in speciale containers in vertikaale positie. Zijdelings cancellated muren, bilge, bovenste planka reliably hen verdedigen van de verwondingen. In deze containers hun door de kraan verplaatsen zich verdieping of machine, met het dit uitdraaien op uitzicht op bovenste planki bestaan stropovye skoby.

  Op stroike werkbladen in het algemeen transport in speciale karretjes. De constructie van hen is eenvoudig. Twee svarnye trubchatye glaswaaren worden op de bodem obvyazkoi gekoppeld, waarover is bedded van hout nastil. Op de bodem zijn bolstered boven vier rolikovykh kolesika. Werkbladen stellen op arris op nastil in, longitudinal plooi-back glaswaaren koppelen boven door nakidnymi kastelen. Karretje encases 15 werkbladen. Zijn zonder de moeilijkheid perevozyat dvoe aan het werk.

  Hierine verdieping vel overdracht dvoe werkers holding het voor arris in vertikaale positie.

  Als van node accuraat perevezti werkbladen van de object op de object, van en container niet, die hen bed plashmya op de bodem avtomashiny zonder alle manier van de gebouwen en touwen. Als noodzakelijk nog om menigte in te zwachtelen, toen het door van boven en onder obkladyvaiut grondslagen en uurwerk die, om de zomen van de grondslagen kwamen voorwaarts rondom op5...6 cm. Als deze wil niet maken, zullen touwen de zomen van de werkbladen benadelen.

  Op stroike borden slaan beddengoed hen op quitte seks zonder de gebouwen en podkladok op. Noodzakelijk om op te letten, om de zomen van de werkbladen niet gekomen doorsturen overheen andere - hen zonder de moeilijkheid om te schaden. En als seks oneven geveerd, noodzakelijk om nastil van de grondslagen of brusev te maken.

  Menigte moet niet zijn hoger boven 2 m.

  Gipsokartonnye laakt vrees syrosti, hen moeten in dorre plaats opslaan.