Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Stenige wondpleister

 •  
  Sm111111

  Met het dit draaien op uitzicht type decoratieve otdelki preparative operaties worden door gebruikelijke methode uit, hoe voor hoge-kwaliteit wondpleister gedraagd.

  Vuurtorens natiraiut van gelijke verdunning, wat zullen gebruikt voor de voedingsbodem. Dit gebruikelijke cement verdunning met het zand, waar voor plastichnosti voegen calcareous melk toe.

  Voedingsbodem gestoken 2 stratum. Voor eerst lijvigheid tot toe 5 mm nemen nauwelijks razzhizhennyi verdunning. Wanneer eerst stratum wordt bemachtigd, lag seconde stratum (door de lijvigheid 10 mm) door de verdunning normaal gustoty. Voedingsbodem vochtig4...7 dagen2...4 tijdperk in vierentwintig uren. Slechts op zevende-tiende dag vervulen nakryvku door decoratieve verdunning: Eerst stratum - van elk meere vloeiende verdunning, seconde - van elk meere dichte verdunning oorzaak totaliter1...2 ch. Op de tijdperken wordt toepassing van en het groere aantal van nakryvochnykh strata genodigd hebben. Alle hen uplotnyaiut en razravnivaiut.

  Bуhaрda

  Vijg. 65. Bucharda

  Decoratieve alpene rassen drobyat in speciale drobilnykh installaties en muzieknoot op 2 merken met krupnostiu van de zaadkorrels 0,6... 2,5 en 2,5...5 mm.

  Calcareous dough verdunnen door het water tot toe konsistentsii calcareous melk. Whereat moet opletten, om konsistentsiya was permanent in alle langs de werken op deze object.

  Componerend binnenhalen en opslaan in rastvoromeshalku in zodanig orde: Overloop calcareous melk, zasypaiut cementeren en jumble hen2...3 min. Dan zasypaiut kroshku, pilletje bloem en alles jumble hebben nog niet minder 5 min.

  Nakryvochnyi stratum moet betrouwbaar bevriezen, omdat naar hem is in de vooruitzicht behandeling udarnymi door de instrumenten. Nakryvku voor5...7 dagen bijwijlen in vierentwintig uren vochtigheid door het water, verdedigen tegen de zon.

  Naar fakturnoi behandeling kan worden slechts dan begeven, wanneer in de berechting nakovke kusochki skalyvaiutsya met zvonkim klinken. Verkondig flap - anders oor. Wondpleister beneden accuraat instrument sminaetsya, zaadkorrels vykrashivaiutsya - anders oor.

  Nakovka heet om van het vlak van de wondpleister film te schrappen, onderlegd boekband, om te de wedstrijd veroorzaken van de crystalls van kroshki natuurlijke wijze stenig. Teweegbreng dit wordt door diverse methodes bereikt.

  Kan worden melkozernistuiu of krupnozernistuiu Bill van de kavels geldend consistent met buchardy met groter aantal zubev - 36, 64 of minder - 16, 25 (vijg gekregen. 65).

  Geweten wijd methode van de behandeling "beneden shubu" en "beneden rvanyi stenig", wanneer in de wondpleister zabivaiut shpunty of skarpeli, door en dan de lateraale staking van de hamer otkalyvaiut de doellatten van zastyvshei otdelochnoi menigte. Omdat zodanig ruim skolki diepe "wond'en laten op het vliegtuig, de lijvigheid van otdelochnogo stratum in dit geval het is noodzakelijk om tot toe te dragen30...40 mm, en in zapolnitel om tot toe 30% kroshki krupnostiu 5 en zelfs 7 mm te introduceren.

  Skolki minder grootte ritme buiten ook shpuntom of skarpeliu in verwerkende vlakken "beneden het hardsteen'. Hier lijvigheid van otdelochnogo stratum is egaal 20 mm, en zapolnitelem dient kroshka krupnostiu 2,5...3 mm.

  Als om troyankoi (vijg te benutten. 66) van zubiami verschillende waarde en vormen, kunnen worden diverse shtrikhovannuiu vlak gekregen. Ondiepte troyankoi leidinggevend nakovku het in een richting, parallel, ontwikkelen melkoshtrikhovannuiu vlak. Groter en met verschillende configuratie zubev troyanki gelaten in ontvangst nemen borozdchatuiu of zhelobkovuiu Bill van de kavels.

  tрoянka

  Vijg. 66. Troyanka

  Voor verwerkend van architectonic details en vlakken, broken op de stones, gelden vlak nakovku met deftige zomen. In het eerst geval nasekaiut de zomen van stenig. Skarpel steken zodoende, om doorgeefluiken naar lozhilis loodrecht zomen. Begin verwerkend van strijken veld uit, moet dragen zorg voor die, om buchardoi zal niet zomen vergallen. Met het dit uitdraaien op uitzicht nasechku nabij hen beginnen troyankoi dirigerende stakingen van de zomen. Slechts volgend berutsya voor buchardu.

  Voor ruimer vyrazitelnosti, relefnosti vliegtuig trakteerde op de tijdperken door protravlivaiut solyanoi zuur. Zijn concentratie wordt door het project vertrouwend het type van decoratief gips vastgesteld. Na protravlivaniya muur van node door bijstere inktkoker promyt water.

  Zo gedragen, onder andere, in otdelke intererov en verheffingen door decoratieve wondpleister imiterende naturalnye de rassen van de stones.

  Technologie hier ander, dan in gebruikelijk stenig shtukaturkakh. Op geoefend vlak beneden de regel of met betrekking tot vuurtorens opstelen alining stratum van het cement-arenaceous verdunning voor.

  Seconde - podstilaiushchii - stratum oorzaak totaliter2...3 dagen. Verdunning bereiden van het cement van de postzegel 400 toe, scheidde door het water tot toe smetanoobraznogo toestand. Seconde stratum overlegd lijvigheid3...4 mm op klein zakhvatkakh -2...5 m2. Dit noodzakelijk om te hebben tijd op vers strijkend om decoratief stratum te veroorzaken.

  Derde - decoratieve - stratum oorzaak door de verdunning van zodanig compositie: Het cement van de postzegel 400, stenig kroshka (in de correlatie1 5 of1 6), zatvorennye door het water met de kleine aanvulling van izmelchennoi glimmer. Verdunning dit shtukaturnoi door de kling-been deuk in podstilaiushchii stratum. Vyzhdav30...40 min, absterge stadsdeel kortwiekte door het water van kraskopulta. Het halen is met de voorzichtigheid leidinggevend kraskopult van boven onder en boekend het met betrekking tot omlijning.

  Verderop verwerking volgt door speciaal cliche (vijg. 67). Het canvas van niet verroestende werd grootte 110x80 mm heeft zubia 8X8 of 10x10 mm

  Stamпocka

  Vijg. 67. Shtampovka

  Shtampovku voleindigd, opnieuw absterge vliegtuig door het water en laten op2...3 dagen. Laatste operatie - protravlivanie7...10% door-nym verdunning solyanoi zuren en wassend door waterhoudend.

  Gewetene mekhanizirovannyi de methode van fakturnoi otdelki beton vlakken door de composities met de pilletje en glas kroshkoi.

  Ogruntovochnyi stratum bestaaatt uit vodoemulsionnoi de verf van de postzegel VA-17, door scheidde water tot toe viscositeit34...40 met (wordt viskozimetrom VZ - gemeten4). Het oorzaak op dor, vlak kuiste met behulp van mekhovogo cilinder of pistool-verfspuit.

  Op vysokhshii voedingsbodem mekhovymi door de cilinders plakkende compositie steken van alle-in de polivinilatsetatnoi de verf van de postzegel VA-17 (viscositeit niet minder 80 met). Is mogelijke toepassing van en andere plakkende compositie: Verf VA-17, marshalit (pylevidnyi kwarts) en wit cement in de correlatie2:1:1.

  Plakkende compositie voortvloeit om zakhvatkami in te veroorzaken2...3 m2.

  Nakryvochnyi stratum van de pilletje kroshki met de grootte van de zaadkorrels2...3 mm wordt op de vers stratum van plakkende compositie veroorzaakt. Met het dit uitdraaien op uitzicht otdelochniku noodzakelijk kroshkomet (treffen Vijg. 59).

  Kroshkomet samenklontering presenteert, met behulp van welk dor kroshka onder druk 0,15... 0.2 MPA wordt op plakkende compositie veroorzaakt.

  Kroshkomet afvalbak heeft door kubiek vergenoegd 2 .' 3,5 l, waartegen podveden lucht van compressor. Vozdukhovod op de afvalbak dag beeindigt door de verstuiver met buitenst ajutage en soplom voor de verstuiving kroshki.

  Kroshkomet ruim op een afstand 6,4... 0.5 m van kortwiekte bovenaards. Kroshku oorzaak door de moties van boven onder. Op uitgemonsterd zakhvatke op de landsgrens met volgend laten niet pokrytoi kroshkoi kleevuiu sigarenbandje breedte 0.5 m - ze zal kleefstof en kroshkoi in de behandeling volgend zakhvatki gedekt worden.

  Naar bijstere inktkoker prosokhnut decoratief strijkend geschonken, het dek van de pistool-verfspuit door de deken - door waterafstotend kremniiorganicheskim vernisen "Silikon-4' of akrilnym vernisen AK -113.

  13.