Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

De wondpleister van speciale benaming

 •  
  Sm111111

  Wij willen de uitvoering beschouwen van enkel shtukaturok speciale benaming.

  Gidroizolyatsionnye wondpleister kan worden door middel van gak genaamd torkretirovaniya of door de inleiding naar de verdunning van speciale uplotnyaiushchikh toevoegingen gekregen.

  Torkretnye wondpleister wijd worden gegolden in de huisvestingen ging geducht uvlazhneniiu onder. Door hen monsteren rauwe kelders, plavatelnye zwembaden, pondages uit.

  Toepassing torkretnykh shtukaturok op het vliegtuig wordt verricht door middel van cementeren-vuurmond (treffen Vijg. 2), in ingestellen waarmee komen compressor, vozdukhoochistitel en het een aantal van andere noodzakelijke thema's binnen.

  Werkwijze torkretirovaniya houdt in volgende in. De dorre mengeling van het cement met desiccated zand (gartsovka) beneden de aandrang van cabined lucht met betrekking tot hose gedraagt in het cement-vuurmond, en Vandaar naar raspylitelnoi verstuiver. Hier met betrekking tot ander hose gedraagt water welk vochtigeiden gartsovku - en deze mengeling onder druk 0,2... 0.35 MPA wordt op uitgemonsterd vlak veroorzaakt.

  Dorre mengeling stileren in de correlatie van het cement en zand1:1,5...1:4, 4. Als boekband nemen van portlandtsement of putstsolanovyi portlandtsement noodzakelijke postzegel.

  Bijzondere aandacht vereisten zand. Noodzakelijk zand kvartsevyi zonder de mengingen, promytyi en desiccated, ostrozernistyi, verschillend krupnosti. Eerst krupnost - 1,5 mm, seconde - 1 mm, derd - langsvarende baal en bagage door bolter met 250 otv/cm 2. Op 5 onderdelen eerst krupnosti nemen 3 scheidt seconde en 1 onderdeel derd krupnosti.

  Vlak wezen thema torkretirovaniiu, zorgvuldig louteren. Als dit brickwork, raschishchaiut shvy op de diepte 1 cm. Van beton terrein schrappen otsloivshiesya onderdelen, rasshivaiut krakken en door zachekanivaiut hun cement verdunning. Beton vlakken nasekaiut.

  Kunnen geschieden zodat noodzakelijk om gidroizolyatsiiu constructies, van het eigen prochnost materieel welk onderaan prochnosti torkretnoi wondpleister uit te voeren. Toen het is noodzakelijk zodanig te komen bovendrijven vlak preliminarily obshit door het metaal rooster, onbuigzaam op het karkas van stalene armatuur onbuigzaam, reliably gehecht om.

  Torkretnuiu wondpleister oorzaak in meerdere strata. Eerst stratum5...6 mm, navolgend -8...10 mm. Navolgend stratum kan worden slechts door vierentwintig uren na de inname voorgaand geputten. Voor de toepassing van ieder nieuw stratum vlak zorgvuldig absterge door het water.

  Ieder svezheulozhennyi stratum voortvloeit om van zamorozkov te tuigeren, van de gezwind vysykhaniya (ukryvat stro matami, rogozhami, bezoeken naar de vochtigheid door het water). Achter alle stratum van de wondpleister tvloeit ukhazhivat voor 10 dagen voor.

  De lijvigheid van torkretnoi wondpleister stelt de oprichting van het mannelijk lid project vast. In het algemeen stratum in25...30 mm als vroeg als wisselborgtochten betrouwbaar gidroizolyatsiiu.

  Cementeer wondpleister met uplotnyaiushchimi toevoegingen nu worden betreffende ongewoon gegolden. De meeste gebruikte toevoeging - tserezit. Als jullie het confronteren op stroike, dan allereerst herinneren zich die met hem noodzakelijk om met de voorzichtigheid te gelden: In de zomer respectievelijk voortvloeit oberegat van vysykhaniya - om in winderig verdedigd van de zonnestraalen plaats op te slaan, in de winter respectievelijk om in de huisvestingen met de temperatuur niet onderaan nul ene op te slaan.

  Samenstellend tserezitovogo van de verdunning: Cement en zand in de correlatie1:2...1 3 die zatvoryaiut door tserezitovym melk (een onderdeel tserezita op 10 delen van waterhoudend). Voor het gebruik van tserezitovogo melk het tvloeit voorzichtig naar jumble voor.

  Gerede verdunning tvloeit maar meteen puskat in de materie voor: Het wordt door 30 min bemachtigd. Door daarvandaan zatvoryaiut het kleine gedeeltes. Op 1 m2 wondpleister op tserezitovom de melk van de compositie1 0 in de lijvigheid van de wondpleister 2 cm wordt 0.5 kg tserezita doorgebracht. Deze berekening per avontuur wordt gegeven op 1 m2 wondpleister door de lijvigheid 2 cm - voor de namet elk meere vet stratum naar aangebracht is onmogelijks niet.

  Verse wondpleister noodzakelijk om van de gezwind vysykhaniya, van de vrieskou, sotryasenii te bewaren voor. Na de verdunning verkalking erop vysykhanie wordt omstreeks 4 dagen genodigd hebben. Slechts volgend vlak zal waterproof.

  Aliuminat natriya schrijft aan gidroizolyatsionnym toevoegingen toe. Hoe als vroeg als werd, aliuminat natriya onveilige, provokingly wetten op de leder en slizistye capsules gesproken. Te werken met zodanig verdunningen moet in de bril, rubbere hoge laarzen en handschoenen, in de boezelaar. Noodzakelijk om beneden de hand 1%-nyi de verdunning van het azijnzuur te hebben of 1.5%-nyi verdunning bicarbonaat sody - voor helpen gevend in de brandwonden.

  De verdunning compositie met aliuminatom natriya zodanig: Putstsolanovyi portlandtsement postzegels 400 en zand aangaande1 2. In het eerst geval bereiden dor cement-arenaceous mengeling en door zatvoryaiut zijn water met de inhoud voor2...3% aliuminata natriya tot toe noodzakelijk konsistentsii. Prigotavlivaiut de kleine gedeeltes van de verdunning: Het snel wordt bemachtigd. De temperatuur van omringend lucht whereat moet niet onderaan 5°C zijn. Gelden deze verdunningen voor oshtukaturivaniya rauwe neprosykhaiushchikh baksteen en beton vlakken.

  Veel meer dikwijls gelden verdunningen op vloeiend glas (potassic). Zij zullen waterproof zuur-drukproef wondpleister uitlenen.

  Vocht glazene opslag in de lucht-drukproef gesloten collo.

  Het cement mengeling met het zand zatvoryaiut door vloeiend glas door de dichtheid 1,4... 1,42 opgelost in het water in de correlatie1:5...1 10 (vloeiend glas: Water is). De verdunning concentratie stelt laboratorium vast.

  Zatvoryat verdunning moet door kleine gedeeltes, omdat het ook snel wordt bemachtigd. Het oorzaak op de muur door gebruikelijke methode: Stratum obryzga, de stratum van de voedingsbodem. Op nakryvochnyi stratum nemen gebruikelijk cement-arenaceous verdunning is een vloeiend glas wordt aangeschoten van het koolstof dioxide van de lucht vernietigd. Nakryvochnyi stratum zorgvuldig gomen of zheleznyat.

  Werkwijze zhelezneniya verreweg de dichtheid vergroot van de wondpleister en zijn vodonepronitsaemost. Zatertuiu en anders tamelijk vochtig vlak van het vet cement verdunning van de compositie1:2...1 Door 2,5 posypaiut dor cement en sterk pritiraiut staal gladilkoi totdat, poosje vliegtuig pocherneet en zal kopen metaal glinsteren.

  Om te de verschijning stremmen van de krakken (vooral als in de verdunning is gebruikt putstsolanovyi portlandtsement), zheleznennuiu vlak noodzakelijk1...3 tijdperk in vierentwintig uren amp naar de vochtigheid door het water en om dit voor te gaan verder7...10 sut.

  Voor de reductie van de ophef hoogte bestaan diverse zvukopogloshchaiushchie (akoestisch) van de wondpleister.

  Vlak bestempelde als voor de bekleding door akoestisch gips, preliminarily dek door de voedingsbodem stratum van gebruikelijk cement-arenaceous rastvora compositie1:3.5...1 4 (portlandtsement munt400: Zand) met de aanvulling van 10% calcareous dough. De stratum van akoestische gipse oorzaak op leix nauwelijks skhvativshiisya voedingsbodem, niet zaglazhivaiut, en leix razravnivaiut poluterkom. In de rontgen kabinetten van polyclinics en ziekenhuizen noodzakelijk om muren rentgenozashchitnoi door de wondpleister te dekken.

  Vodotsementnoe houding moet 1, niet overtreffen 4. Daarvandaan voor de barytes gebruik stelen de procent ervan vochtigheid vast en nemen in de rekening dit in de aanvulling van het water - de uitspatting van het water accuraat verzwaart van prochnost wondpleister.

  Bereid barytic verdunningen, net zo gebruikelijk toe. De lijvigheid van rentgenozashchitnogo stratum stelen met betrekking tot project vast.

  Shtukaturu moeten weten die werkt met barytic verdunningen kunnen worden in de temperatuur van omringende lucht niet onderaan 15°C gedraagd. Uit te monsteren moet maar meteen alle vliegtuig - koppeling rentgenozashchitnuiu wondpleister het is onmogelijk.