Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Speciale toevoegingen (ch. 2)

 •  
  Sm111111

  Toevoegingen, accelerative inname van het complex en verdunningen cementeren, gelden, als verdunning moet bystroskhvatyvaiushchimsya, maken alsmede voor de uitbouwing prochnosti in vroege termen tverdeniya. Noodzakelijke zij en in fabricage van werken in winterachtige tijdperk.

  Gaspedalen zijn khloristyi calcium, khloristyi natrii, solyanaya zuur, molotaya breeuwen, koolstof dioxide kalium - kali. Dit algemeen oplosbaar in waterhoudende gruisen.

  Moeten weten die khloristye toevoegingen zullen van vysoly op de bovenaardse wondpleister uitlenen. En anders: Het is onmogelijke hen moeten op inner werken vanwege de toevalligheid van otravleniya mensen gelden.

  Beste gaspedaal is kali.

  De boel van accelerative toevoegingen stelt constructie laboratorium vast of verrichten berechting zamesy.

  Cemeнt-пушka. 1 - элektрodchgateль; 2 - bунkeр; 3 - руkoяtka dля пeрecoзkh; 4 - шлaнg;

  Vijg. 2. Cement is-vuurmond.
  1 - elektrisch motor; 2 - afvalbak; 3 - handhold voor het rijtuig; 4 - hose;

  Bijzondere toevoegingen behoefte gidroizolyatsionnye verdunningen golden in die gevallen, wanneer noodzakelijk om vodonepronitsaemost shtukaturnogo coatings te stijven.

  Zodanig toevoegingen zijn tserezit en vocht glas.

  Tserezit introduceren in de compositie van verdunning cementeren, en vloeiend glas is en oppervlakkig strijkend, en toevoeging in de verdunningen.

  Tserezit - smetanoobraznaya massa, in het water wordt niet opgelost, en zal vloeistof in fijne druppels in een andere vormen. Voor de toebereiding van de verdunning 1 onderdeel tserezita razmeshivaiut in 10 delen van water en op deze vloeistof in fijne druppels in een andere zatvoryaiut het cement verdunning van de compositie1:3.

  De stratum van tserezntovoi wondpleister door de lijvigheid in 2 cm voldoende voor garanderend van gidroizolyatsii rauwe kelders en ondiepe vijvers. Het is better om het cement-vuurmond (vijg te veroorzaken. 2).

  In de ruimere aandrangen van het water tserezitovaya wondpleister vodonepronitsaemost sponsoort niet.

  Tot toe de inname van de verdunning vlak noodzakelijk om tegen de wateren te barricaderen, als niet naar kwam vymyvanie tserezita, in verhite weersgesteldheid ukryvat vochtig rogozhei voor.

  Vloeiend glas - dikke siropoobraznaya massa, ze bestaaatt uit kremnekislykh alkalized.

  Voor het gebruik menigte tvloeit om areometrom - door het gereedschap stellend de fortess van de verdunningen voor, dan razvesti door zachte regenwater te checken. De concentratie van scheidde vloeiend glas vaststelen in universitair laboratoria huishield.

  Vocht glazene oorzaak op bijstere inktkoker prosokhshuiu wondpleister in3...4 stratum gevend naar iedere stratum bijstere inktkoker prosokhnut.

  Als verdunning bereiden met de toevoeging van vloeiend glas, toen mengeling van het cement met het zand zatvoryaiut door de verdunning van vloeiend glas in de correlatie voor1:5...1 10 (vloeiend glas: Water is). Verdunningen op vloeiend glas snel worden bemachtigd, hen moeten door kleine gedeeltes toebereiden.

  Verdunningen op vloeiend glas zullen waterproof zuur-drukproef wondpleister uitlenen. Niet verdedig zij leix van de invloed van ftoristykh verbindingen en fosfornoi zuren.

  Voor waterproof shtukaturok toevoeging kan en aliuminat natriya, deze substantie gevaarlijk voor de gezondheid van persoon, provokingly wetten op de leder, slizistye capsules dienen. Daarvandaan benutten het bijzonder zelden en noodzakelijk om van je welste aantal van de verplichte en zeer ernstige vereisten van het ongeval voorkoming te observeren. Otdelochniku zonder de receptie van speciale voorlichting, zonder het toezicht van de magister zich te begeven op het werk met aliuminatom natriya het is onmogelijk.

  Om te krijgen akoestisch (zvukopogloshchaiushchuiu) wondpleister, bestaat meerdere de recepten van de verdunningen, bij wie, doorgaans, is aanwezig puim of shlak met zelfde dichtheid, hoe op het puim, - 400 kg/m3. Zodanig verdunningen ATSP (akoestisch cement-pemzovyi), AGP (akoestisch gipsopemzovyi), ATSSH (akoestisch cement-shlakovyi), ASP (akoestisch solyanopemzovyi op magnezite). Alle deze verdunningen gemakkelijk met de dichtheid600...1200 kg/m3.

  Bijvoorbeeld willen vertelen, hoe bereiden leix een verdunning - ATSP toe. Droblenuiu puim proseivaiut door 2 bolters met de openingen door de grootte 5 en 3 mm. Zapolnitelem voorlegt overige welk gevormd op bolter met de openingen 3 mm. Cement en puim jumble nasukho in de correlatie1 4 met betrekking tot volume en door zatvoryaiut 1 volume van het water. Gebruik hier portlandtsement munt400.

  Wondpleister kan en bescherming van de rontgen beamings, bijvoorbeeld voor de isolatie van de rontgen kabinetten van andere aangrenzende huisvestingen dienen. Met het dit draaien op uitzicht in het cement uit of ingewikkelde zware verdunning door de dichtheid 2200 kg/m3 voegen barytic zand, barytic stof toe. Prigotovlyaiut hen, hoe gebruikelijke verdunningen.

  Ik wil herhalen opnieuw die alle componenten van de verdunningen noodzakelijk om strikt bepaalde correlatie te bedotten. Voor de selectie componerend op stroikakh benutten gerede tafels componeerde van op de basis een jaar durende ervaring, van wetenschappelijk.

  < Vorige pagina