Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

De verdunning toebereiding op de werkplek

 •  
  Sm111111

  Alsdan, wanneer verdunning het is noodzakelijk om op de plaats toe te bereiden, noodzakelijk om van je welste aantal van verplichte regels te weten.

  Alle samenstellend van de verdunningen noodzakelijk om te checken, om naar zamesam toe te bereiden.

  Cement moet komkov niet vormen. In de tegenwoordigheid hun cement noodzakelijk proseyat.

  Linde moet in de vorm van de calcareous dough of calcareous melk - van het product van de voortplanting van dough water zijn. Kan zo geschieden die op de beschikking otdelochnikov resideert leix komovaya linde-kipelka. Zijn van node vooraf om te blussen.

  Op ruim stroikakh linde blussen centraliseerde door middel van en brengen op de stekken in de vorm van de calcareous dough. Maar moet weten die in verse dough altijd zijn aanwezige delen niet helemaal pogasivsheisya apprise. Als zij zullen shtukaturnyi stratum slaan, dan zullen gaan verder worden erin geblussen, en dit inevitably zal verschijning "dutikov" - naar de serieuze huwelijkse staat van de wondpleister leiden tot.

  Calcareous dough door alle middelen noodzakelijk om te weerstaan. Als het doorkruiste industrieel izveste-gasilki, rechtvaardig om het voor zeven dagen te verzetten. Als in gashenii werd ondiepte droblenie apprise niet bevoorraden, en in de handleiding gashenii dit te bereiken het is onmogelijke dat term van de zetsel moet niet minder van 14 dagen zijn.

  In landelijk gebied, in de enkeling construerende handleiding methode gasheniya de meest vermoedelijk. Hoe dit om te maken?

  Voor gasheniya apprise noodzakelijke neprotekaiushchii doos met het schuifslot (vijg. 11). Het kan afmeting 2X2X hebben 0.5 m. In de gering moetanan word zij kunnen en minder, bijvoorbeeld 1x0, 5x0, 25 m zijn. Bodem adviseren om van minder grootte, te maken omdat in zodanig kubieke inhoud gemakkelijker naar jumble linde. Gereed dough door vypusknoe opening met het rooster slivaiut in de gracht, waar en weerstaan.

  Moet in de rekening nemen die linde wordt met verschillende snelheid geblussen. Besta bystrogasyashchayasya linde is een beginneling van zijn onderverdeling tot toe 10 min. In het tekort van het water massa kan groot razogretsya. Dit merk apprise noodzakelijk om door het water helemaal of over te lopen indien geducht paroobrazovaniya anders om waterhoudend toe te voegen.

  Uctрoйctco dля gaшeнhя hзcecth

  Vijg. 11. Apparaat voor gasheniya apprise

  Op srednegasyashcheisya apprise de beginneling van de onderverdeling van de doellatten -10...30 min. Hier stratum apprise kan worden door het water op de half van het hoogtepunt, dolivaya door kleine gedeeltes overgelopen.

  In gashenii medlennogasyashcheisya (de beginneling van de onderverdeling elk meer 30 min) apprise de uitspatting van het water gevaarlijk. Doellatten kipelki tvloeit in het eerst geval naar de vochtigheid door het water voor, en na de onderverdeling beginneling om water door kleine gedeeltes toe te voegen. Water gelden verhite. Zagasivshuiusya linde verdedigen tegen potern warmte.

  Hoger boven als vroeg als werd, gesproken wat zand kostuums voor de verdunningen. Als het wordt afgelezen en correspondeert lopen standaardmaaten met betrekking tot krupnosti zaadkorrels naar en zuiverheid (schadelijke mengingen) weg, toen het het is mogelijk puskat in de materie.

  In winterachtig timen zand podogrevaiut.

  Toevoegingen naar de boekband allereerst checken op de slimheid van hen pomola. Dorre toevoegingen moeten bolter met 4900 otv/sm2 doorkruisen en om op bolter niet boven 10% toe te laten. Groter pomol wordt leix dan verondersteld, wanneer de delen van de toevoeging zand vervangen.

  Toevoegingen in de vorm van het vocht dough verzuimen door bolter met de openingen niet boven 1 mm of vibrosito met de openingen 0.6 mm.

  tурbулeнtный cmechteль CB-43: 1 - kрышka; 2 - нeпodchfный bak; 3 - рotoр c лoпatkamh; 4 - нeпodchfный нakлoнныe лoпacth; 5 - лotok dля cыgрузkh; 6, 7 - шkhcы; 8 - элektрodchgateль

  Vijg. 12. Turbulentnyi mixer SB -43:
  1 - huik; 2 - onroerende doos; 3 - rotor met de kling-eeent; 4 - onroerende gezinde klingen; 5 - lotok voor ontslaan; 6, 7 - katrollen; 8 - elektrisch motor

  Alle samenstellend gecheckt, kan worden op zamesam begeven.

  Ine het algemeen shtukaturu zelve het is noodzakelijk om verdunning op voor te bereiden wat dat gering object, waar netselesoobrazno om het complex en geacht systeem van de aanmaak en de mechanische verscheping van de verdunning naar de werkplek te beslechten. Ernaar bestaan diensten diverse bantam beweeglijk rastvorosmesiteli. Als vroeg als spreken van klein, op 40 l rastvoromeshalke. Bijvoorbeeld kan worden anders turbulentnyi mixer SB-43 (vijg geleid. 12). Het wordt voor fabricerend cement en calcimine met de kegel daling niet minder 4 cm, benoemd alsmede van de mengelingen van het type van vloeistof in fijne druppels in een andere.

  Met behulp van mernykh capaciteiten door de huik 1 in onroerende doos 2 downloaden componenten. In het eerst geval overloop water, later cement, linde, zand. Als bereiden calcareous-gipsovyi verdunning toe, dan eerst water lopen, dan van zamedlitel inname, linde, alabaster en zapolnitel over.

  Materielen jumbles bystrovrashchaiushchiisya rotor met de kling-eeent 3. In de motie het noemt elektrisch motor 8. Op het kegelvormige deel van doos onroerende gezinde klingen bestaan 4. Rotor in de aswenteling otbrasyvaet erop de menigte van de verdunning. Klingen, niet gevend naar rastekatsya naar de menigte met betrekking tot de cirkel van de doos, gonyat zijn spiralno omhoog naar het centrum van de doos, Vandaar opnieuw op de rotor. Gerede mengeling komt door het venster en lotok uit 5. Efficientie SB-432... 2,6 m3/ch, volume gereed zamesa 65 l. Weegt dit rastvorosmesitel 160 kg af.

   Volgende pagina >