Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

De verdunning toebereiding op de werkplek (ch. 2)

 •  
  Sm111111

  Ongeacht van die, door wat methode verdunning voorbereiden: Door de machine of door - hand wordt op basis van de uitgekozene compositie van de componenten zatvorit de in het eerst geval kleine gedeelte van de menigte aangeraad en door deze toetsingen om kleine "kaart'en op de muur te dekken. Hen weerstaan op stenige of baksteen vlakken voor 5dnei. Vervolgens kan worden beoordeeld, beantwoordt aan bekleding naar alle vereisten geproduceerd naar de kwaliteit van de wondpleister, correct hetzij wordt recept gekozen.

  Zeer handige en rendabele dorre rastvornye mengelingen voor shtukaturnykh werken. Hen izgotovlyaiut tsentralizovanno op de fabrieken en brengen op de stekken in de papierene knapzakken van de volume niet boven 20 kg.

  De voordelen van zodanig mengelingen duidelijk. Altijd wordt plaats voor de slaand van de knapzakken met de mengeling gevonden, zal zij maar het dor en niet op de vrieskou. Zato de reserve van dorre mengeling, otdelochniki zijn niet aangewezen op de toebehoren van "natte" verdunning welk otniud altijd komt bijtijds niet.

  Benuttend van dorre mengelingen bevoorraadt de superieur kwaliteit van de verdunning, misrekeningen verdrijft in dozirovke samenstellend. Alle werkwijze houdt in zatvorenii hun water in. En hier slechts moet wacht konsistentsiei menigtes.

  Gebracht, willen zeggen, het dorre cement mengeling van de compositie1 2 0.1 - cementeren, ondiep zand en izvestnyakovaya bloem als plastifikatora. Zodanig mengeling mikt op nakryvochnogo stratum, rasshivki rustov, van oshtukaturivaniya hellingen. Otdelochnik moet weten die in eerst Twee gevallen de woeligheid van de verdunning met betrekking tot standaarde kegel moet zijn7...8 cm, en in derd - 10 cm.

  Misschien en zodanig mengeling: Linde-kipelka: Izvestnyakovaya bloem: Ondiep zand (1:1:2). Ze betaamt voor nakryvochnogo stratum, voor zatirki betonnene producten bepantseerde. Het is hier niet enkel noodzakelijk om van noodzakelijke konsistentsiiu verdunning te weerstaan maar ook te schenken naar hem moet niet minder 30 min staan: Linde-kipelka komende de compositie van dorre mengeling, moet compleet hebben tijd, worden geblussen.

  Verdunning van dorre mengelingen kan worden gauw op de plaats in de werkwijze van nadobnosti in elk gering rastvorosmesitelyakh gekookt. Dit zeer suitably in de kleine voorkant van arbeidt.

  Verdunningen van dor cement mengeling moet voor 4 ch, van calcareous mengelingen - voor benutten7...8 ch.

  Het is het is onmogelijk om cement verdunningen na de beginneling van hun inname te benutten.

  Voor die, die zadumaet door de machten om te funderen en om eigen huis te kortwieken, meerdere adviezen met betrekking tot de toebereiding van shtukaturnykh verdunningen door de hand, als het waren, in het thuis voorwaardes.

  Calcimine bereiden zo toe. Calcareous dough verdunnen water tot toe toestand vocht smetany. Dan door kleine gedeeltes voegen admeasured met betrekking tot volume zand, zorgvuldig jumbling toe. Vervolgens voegen water en jumble alle finale toe.

  Als calcimine door jullie maar meteen wordt, posypte het door het zand en dek nat flodderend niet geproduceerd.

  Calcareous verdunning-cementeren. Admeasure de noodzakelijke boel van het zand, rassypte het door zelfs stratum in koryte of lange doos. De stratum lijvigheid moet op over 30 cm gaan. Op het zand gestoken admeasured met betrekking tot volume cement. Nu direct lopatoi jumble alle die nasukho (gartsuite) zo, als niet naar minder drie timt mengeling was perelopachena. Gartsovku ssypte in rastvornyi doos, verdunnen calcareous dough (bedotte noodzakelijke volume) en voegend water, dovedite verdunning tot toe konsistentsii dik smetany.

  In de zelfde orde bereiden cement-glinyanye voor en verdunningen cementeren. Water toevoegen voor de meest geldend van de verdunning - cementeren verdunning moet worden voor 30 min na zatvoreniya geproduceerd.

  Als naar jullie is in de vooruitzicht oshtukaturit van hout muren en plafond, kokkin calcareous-alebastrovyi verdunning. Alabaster zal van het best stseplenie wondpleister met van hout vlakken stijven. Niet introduceren maar meteen in de verdunning dor alabaster. Preliminarily razvedite het door het water en dan overgaan met calcimine. Om calcareous-alebastrovyi verdunning noodzakelijk onmiddellijk te benutten.

  Als jullie verkregen cement en voor de zomer hadden tijd niet pustit het in de materie, niet cement laten op de vrieskou zelfs in dorre plaats. Meestal zodanig "bedy" geschieden op sadovodov. Cement erin diepvriest en verhuizingen op de tijdperken met betrekking tot neskolku tijdperk, rampzalig verliezend prochnost. Door alle middelen controle het, totdat om te benutten.

  Als jullie ontdekten dat cement wordt geknoeid, niet wedervaren voorland. Wondpleister, als in het eerst geval en zal drijvend, dan zeer snel otvalitsya gadeslaan. Alleen die kunnen in enkel comfort adviseren, kunnan proberen om van dit cement te maken wat-nibud bordjes welk kunnen weg op obramlenie bloem bedden, dorozhek en t. P. Van oud cement kunnen zijn maakten kleine bloc en opalubkoi kunnen plein pakketten van onder de melk voorleggen.

  Om te checken, kostuums over het algemeen oud cement, wordt gesuggereerd in het eerst geval om de stalen van drie types te koken. Eerst type is beton. Doos steengruis vulen, overloop door de verdunning in. Cement, zand en steengruis berutsya met betrekking tot gewicht in de correlatie1:3:5.

  Seconde staal is cement-arenaceous. De mengeling van het cement en zand verdunnen door het water en dragen tot toe konsistentsii dough. Het is better te maken meerdere de stalen van het dit tikken de diverse combinatie van het cement en zand in.

  Derde staal is cement. Oud cement, incluis izmelchennye de doellatten van verdichtende menigte, verdunnen door het water tot toe testoobraznogo toestand.

  Stalen zetelen in de pakketten 5 vierentwintig uren. Tijdperken in de vierentwintig uren van hen vochtigheid door het water. Zodoende, kan worden boven de graad van de instandhouding van de eigenschappen van het cement geverduidelijkt en de mogelijkheid vast te stellen van benuttend dat verzamelt in economie.

  Voor prochnosti bijster nou in izgotovlyaemye bloc moeten armatuur - bedrading, van kusochki metaal rooster monteren.

  < Vorige pagina