Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

De verdunning keuze

 •  
  Sm111111

  Voor de kwaliteit van shtukaturnogo bekleding ruime betekenis de correcte keuze heeft van de verdunning. Allereerst moet in de rekening nemen, van wat materieel wordt wezen thema otdelke gebouw gebouwd. Poreuze materielen - baksteen beton, van gipsovykh borden en t. P. - Bijster nou absorberen vlagu. Daarvandaan voor de vermijding gezwind peresykhaniya veroorzaakte stratum, verdunningen voortvloeit om elk meere vocht konsistentsii te gelden. Boekband voor hen - linde, cement en hun mengeling.

  Voor van hout vlakken elk meere toepasbare alebastrovye boekband in zuiver type of in de overgaanen met linde. De concentratie van de verdunningen zijnde verschuldigd naar minder adsorbability vlagi door de spant misschien en elk meer dik, dan gold op poreuze vlakken.

  In de verdunning keuze tvloeit om in de rekening chemicalie voor en lichamelijke natuur boekband te nemen alsmede van het materieel van kortwiekte bovenaards. Baksteen muur met het cement of calcareous wondpleister, beton met het cement wondpleister werk totaliter eenvormig.

  Tussen prochnostiu verdunning en prochnostiu het materieel van het vliegtuig, waarover het het oorzaak, moet worden bepaalde afhankelijkheid weerstaan. Wij spraken als vroeg als omstreeks wat van oshtukaturivanie gebouwen beginnen leix waarna, op welke wijze oprichting van het mannelijk lid zal bepaalde inkrimping geven. Maar ook na de beeindiging zodanig term inkrimping in elk graad zal gaan verder. Wondpleister erop zal reageren. Daarvandaan noodzakelijk boven afhankelijkheid noemde.

  Zeer ontzagwekkende wondpleister in de inkrimping en andere obemnykh de wijzigingen van de elk meere zwakke onderlijn van het vlak kun niet samen met het, van onvermijdelijke krak, otsloeniya bewegen. Daarvandaan prochnost wondpleister moet niet overtreffen van prochnosti het materieel van kortwiekte bovenaards.

  Het is noodzakelijk om in de rekening te nemen en de coefficient van de temperatuur uitbreiding twee op elkaar werken - van shtukaturnogo stratum en belangrijkste vlak in. Het is vooral in dit luik noodzakelijk naar zij aandachtig, als het zal noodzakelijk oshtukaturivat metaal onderleggers en gelijkaardige constructies. De meest dicht coefficients van de uitbreiding, op het metaal en verdunning cementeren.

  Op de tijdperken door de aanleiding van rastreskivaniya wondpleister de verkeerde selectie legt van de compositie van de verdunning voor..