Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Het resultaat van onvoorzichtige ontginning

 •  
  Sm111111

  Naar ons vertoeft de mankementen te bekletsen van de wondpleister welk standhouden niet maar meteen naar het aannemersbedrijf-otdelochnikam, en schijnen daardoor de onvoorzichtige ontginning van het gebouw.

  De logementhouder van de huisvesting moet niet zich vergeten die shtukaturnyi stratum, khot en is kunstmatig stenig, maar pijnlijk otzyvaetsya op van niet aard naar zelf houding is een stakingen, tsarapiny. Dit verrijst algemeen in de onvoorzichtige shift van het meubeltje, van amateuristische vbivanii draadnagels. In oshtukaturennye beton en baksteen muren noodzakelijk om van hout kurken in preliminarily prosverlennye elektrodreliu openingen en slechts dan zabivat in deze kurken draadnagels te verstrakken. Besta en diverse diubeli - de vervangers van de draadnagels welk zonder de moeilijkheid zabivat maar meteen in de muur.

  Dikwijls vyboiny in gips verblijf van dvernykh handelt, als zal niet begrenzen de rechtsomkeert van stelde deur open. Om ze werd in de muur niet geslagen, eenvoudiger van allemaal op te richten met het dit draaien op uitzicht op de verdieping rubbere tegenstand uit.

  Voortvloeit om niet eenvormig nagreva te mijden wat dat een plaats van de muur. Hier is enchanced influx vlagi (ze omdat altijd is eigentijds in elk constructie) van andere plaatsen en zullen verschijning veroorzaken als vroeg als vertrouwd naar ons vysolok. Het zal noodzakelijke hen moeten (wij schrappen als vroeg als spraken, door wat methode).

  Vooral zijn aandeden indruk maakt op de buitenste hoeken van de gebouwen op podezdov, in podvorotnyakh. Hier noodzakelijke ograditelnye bedside-tafel of waybills metaal ugolniki.

  In de bescherming behoefte en de hoeken van inner huisvestingen, waar brengt tijdperk mnogoliudno, bijvoorbeeld scholen, winkels en t door. P. Op de tijdperken in zodanig huisvestingen hoeken anders in de werkwijze van de constructie maken skruglennymi of branden monding fasku los.