Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Betrouwbaare stichting is een onderpand van het succes

 •  
  Sm111111

  Decoratieve wondpleister daarbinnen bouwende beginstadia wordt ook, net zo hoge-kwaliteit volbracht. En, vandaar, en de toebereiding van de vlakken wordt door gebruikelijke methode gedraagd. Obryzg en voedingsbodem vervulen door ook gebruikelijke verdunningen. Slechts nakryzoch-nyi stratum - decoratief. Het vervaardiging heeft de bijzonderheden afhankelijk van uitgekozen otdelochnogo strijkend (erover wij zullen onderaan in de werkwijze van de analyse van de verschillende types van decoratief gips) spreken.

  Met betrekking tot de wetten van mayachnoi wondpleister gaat en de toebereiding van de verheffingen naar oshtukaturivaniiu. Proveshivanie muren hier door oslozhnyaetsya de noodzakelijkheid van de voorzichtige verificatie van de schikking met betrekking tot omlijning en vertikali pilyastr, van de hoeken, poyaskov, van de hellingen van het windows openingen en die gelijkaardige onderdelen welk ine het algemeen rijke verheffingen.

  Verheven trebovatelnost wordt naar rigidness van en prochnosti terrein geproduceerd. Vanwege buitenste wondpleister worden de permanente invloeden van atmosferische condensatie en temperatuur beweging aangedaan. Vozmite tenminste zodanig test, hoe ''processing' is" door de vrieskou. Verkalkende verdunning alsmaar ervaringen peremenno die zamorazhivanie die ottaivanie. Daarvandaan verdunningen voor de verheffingen laboratorium door middel van wedervaren op morozostoikost, en proberen om van betrouwbaare stseplenie voedingsbodem met de muur van en alle strata nabryzga met elkaar te stijven.

  Op het belangrijkste vliegtuig zorgvuldig van zadelyvaiut opening, borozdy, vyboiny. Als stellen wouden in, dan wordt aangeraad krepit hen niet te kurkt in de muur, en door het windows openingen, om te latere plekken ontwijken in de plaatsen van zadelki kurken.

  Op de vooravonden begonnen van shtukaturnykh de werken van het vlak beton en baksteen muren absterge door het water van brandspoita. Het is volgende dag, ongeveer voor uur tot toe de toepassing van de eerst stratum van de verdunning, vlakken opnieuw vochtigheid.

  Preparative stratum is een stratum obryzga en een of meerdere de strata van de voedingsbodem - misschien verschillend en is aangewezen op het type boekband komende compositie decoratief shtukaturok. Maar totaliter varianten het vlak van de voorgaand stratum van de voedingsbodem, hebben nog niet okrepshego, protsarapyvaiut grebenkami (treffen Vijg. 58). Borozdki moet diepte zijn3...5 mm op een afstand van elkaar2...3 cm. mak Dit voor best stsepleniya nakryvochnogo stratum met de voedingsbodem.

  Scheep gaan op de toepassing van nakryvochnogo stratum, noodzakelijke te zijn zekere dat voedingsbodem eindelijk verkalkte - namet moet zijn zelfs prosvetleniya (dit algemeen tijdperk brengt op door6...10 dag).

  Kan geschieden die decoratief nakryvochnyi stratum om de een of andere reden veroorzaker neskoro. Als pauze tussen de toepassing van de voedingsbodem en finale otdelkoi componeert 30 stof nemen dagen en meer, dan voor de beginneling van de werken van node van het vliegtuig obmesti en promyt de muur van de geducht struei water af.

  En in elk gevallen in dorre weersgesteldheid de stratum van de voedingsbodem voor1...2 ch tot toe nakryvki volgt amp om van de verfspuit, en voor de zelve nakryvkoi extra naar vochtig vliegtuig door de verfspuit immers kistiu te bevochtigen.

  Voor de kleur calcareous-arenaceous nakryvochnykh strata de noodzakelijke voedingsbodems van calcareous compositie of met de kleine toevoeging van cementeren. Voor stenige shtukaturok voedingsbodem beretsya cement met kleine toevoeging apprise (voor de uitbouwing plastichnosti). In terrazitovykh shtukaturkakh voedingsbodems moeten zijn van calcareous compositie-cementeren.

  Preparative stratum systematisch bevochtigen door waterhoudend voor4...7 dagen, verdedigen tegen de zonnestraalen en vetra. Na de betrouwbaare verharding van het bevleken voor de toepassing van nakryvochnogo stratum obmetaiut en absterge door het water.

  Voor de toepassing van nakryvochnogo stratum op de verheffing noodzakelijk om venchaiushchii karniz (te rukken en alle ineens om het metaal kozyrkom) te dekken, alsmede om de hellingen van het windows openingen te kortwieken.

  Voor de toepassing, razravnivaniya, zaglazhivaniya decoratieve nakryvki gelden gelijke instrumenten en huisvestingen, zoals voor gebruikelijk gips.

  De lijvigheid van decoratief stratum voor de verdunning met melkozernistym napolnitelem in het zwak relefe wondpleister moet zijn8...10 mm, met srednezernistym -10...12 mm, met krupnozernistym -12...15 mm. Decoratieve stratum oorzaak in twee toelating. In relefnykh shtukaturkakh met nakryvochnym door stratum20...25 mm verdunning oorzaak in drie toelating.

  Nakryvochnyi decoratief stratum van node enige tijd naar de vochtigheid door het water. In ingewikkelde verdunning vlak moet vochtigheid dagblad eenmalig voor2...3 dagen; In het cement verdunning - dagblad met betrekking tot3...4 tijdperk per etmaal voor5...6 dagen.

  Om te ontwijken merkwaardig stykov nakryvochnogo stratum op de vliegtuigen, noodzakelijk voor de dag om helemaal stadsdelen, gelimiteerd uit te monsteren wat-nibud chleneniyami (poyaski, pilyastry windows openingen, de ramingen van de muren). Als met betrekking tot enkel aanleidingen het is noodzakelijk om werk te interrumperen, niet dovedya nakryvku tot toe wat-nibud basis, skradyvaiushchego shov dat vlak op styka noodzakelijk zavesit nat rogozhami en aan de voortzetting otdelki, zorgvuldig priteret nieuw stratum naar vorige begeven zich.

  Fakturnuiu behandeling gedrag door de meeste diverse methodes afhankelijk van die, wat Bill van de kavels zin te krijgen (erover beneden zal naar) gezegd worden.

  In de ruim voorst van de werken gelden mekhanizirovannyi de methode van otdelki verheffingen door decoratief gips.

  Cхema руhнogo kрoшkometa: 1 - bунkeр; 2 - нacadka h coплo; 3 - coзdуoпрocod c фoрcунkoй; 4 - руhka; 5 - kрaн

  Vijg. 59. Bekokstoof handleiding kroshkometa:
  1 - afvalbak; 2 - ajutage en soplo; 3 - vozduoprovod met de verstuiver; 4 - pulken; 5 - kraan

  Calcareous-arenaceous decoratieve wondpleister kan worden mekhanizirovannym door de methode door de gebruikelijke verstuivers van pnevmaticheskogo handeling veroorzaakt. Voor de toepassing van de verdunningen met ruime decoratieve napolnitelem worden speciale verstuivers, rastvoromety, kroshkomety (vijg gegolden. 59).

  59).