Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Proveska vliegtuigen

 •  
  Sm111111

  Eerst operatie in de eiser hoge-kwaliteit (mayachnoi) van de wondpleister - de verificatie van de muren en plafond. Doel - om boven verwerping van deze vliegtuigen consistent met van vertikali en omlijning te verduidelijken.

  Voor de shestidesyatiletniuiu uitoefening ik studeerde en gebruikt van de vele diverse methodes van proveski muren en de apparaten van vuurtorens.

  Izdavna gelden de methode van de verificatie van de vliegtuigen proveshivaniem (vijg. 33).

  Pрoceшhcaнhe пoceрхнocteй: a - ceрthkaльных cteн; b - пotoлkoc; c - to fe, c пomoщью codянogo урocня; g - фacada (gрaнhc okoнных otkococ); 1...12 - gcoзdecыe maрkh; 13 - пotoлok; 14 - dрaнka

  Vijg. 33. Proveshivanie vertoont zich:
  En - van vertikaale muren; B - van de plafonds; In - gelijk, met behulp van in het water levend hoogte; G - van de verheffing (van de landsgrenzen van het windows hellingen);1...12 - gvozdevye munt; 13 - plafond; 14 - dranka

  Om provesit muren, aan het werk noodzakelijk otvesu koord, hamer, draadnagels en perenosnoi stolik-podmosti.

  In oppere hoek muren zabivaiut draadnagel, erbij - door de bonnet van de draadnagel - tot toe bodem spuskaiut koord met otvesom en op de bodem met betrekking tot otvesu zabivaiut seconde draadnagel. Eerst en seconde hoekige draadnagels zabivaiut zo, om bonnets erbuit bestreden van de muur vlak op de bedoelde lijvigheid van de wondpleister. Tussen bespijkert strak remise koord en geleidend door het het, zabivaiut draadnagel te midden van. Operatie tzeggen op tegengestelde hoek voor.

  Tussen spijkert van een en seconde hoek gelijkheid koorden - nu als vroeg als met betrekking tot omlijning boven en op de bodem - en met betrekking tot deze koorden ook zabivaiut draadnagels. Te maken dit moeten met zodanig berekening, om aankomende vuurtorens het is mogelijk was om op een afstand 1, te situeren5...2 m met betrekking tot de muur lengte.

  Tvloeit protyanut koorden met betrekking tot diagonalyam muren van oppere hoeken naar het tegengestelde lager voor. Als deze koorden wil in wat dat wijst aanslag muur - srubit ramingen, en als het is het is onmogelijk, dan de hoogtepunt te reglementeren van spijkert trekkende hen zo veel, om tussen vastbinden en protrusive punten was afstand 0.5 cm voor de baksteen muren en 1 cm - voor van hout een of anders.

  Met betrekking tot zelfde grondbeginsel proveshivaiut en plafonds. De nauwkeurigheid van zaglubleniya draadnagels checken vaterpasom (vijg. 34).

  Pрoceрka прh пomoщh cateрпaca прhchльнocth зagлуbлeнhя gcoзdeй: 1 - gcoзdь; 2 - пotoлok; 3 - cateрпac; 4 - cteнa

  Vijg. 34. Verificatie door middel van vaterpasa privilnosti zaglubleniya spijkert:
  1 - spijkeren; 2 - plafond; 3 - vaterpas; 4 - muur

  Proveshivanie vliegtuigen kunnen worden verricht en zonder geldend van de draadnagels. Dvoe werkers verrichten de reductie verificatie van de muur trekkend koord boven, op de bodem en met betrekking tot diagonalyam. Dit als vroeg als zal eerst afbeelding uitlenen, waarvandaan en wat er zijnen afwijkingen vertikali. Dan in een van de oppere hoeken van de muur omlaag op 30 cm ervan top gesteund, eerst postzegel stellen van gipsovogo verdunning in. Stellend het hoogtepunt van eerst postzegel, gids door de preliminarily gevondene grotste verdikking van de muur. Seconde postzegel instellen op de bodem muren op een lijn met eerst omlaag van de seks op 30 cm gesteund. Naar de postzegel regel hechten met otvesom en de exacte positie verkrijgen van de postzegels met betrekking tot houding bij elkaar met betrekking tot vertikali (met het dit draaien op uitzicht narashchivaiut of srezaiut seconde postzegel) uit.

  Met betrekking tot gelijke blauwdruk, net zo in gvozdimykh muren, de overblijfsel belichten van de gipsovye postzegels.

  Niet principled verschil en in proveshivanii negvozdimogo plafond. Hier ook preliminarily stelen het gorizontalnost trekkende koorden met betrekking tot perimetru en met betrekking tot diagonalyam plafond vast.

  In een van de hoeken van het plafond verscheidend van de top op 30 cm, instellen eerst postzegel (ook geleiden door de reductie promery afwijkingen van de omlijning). Op ingestellen postzegel steken ieder eind vaterpasa, en beneden ander eind stremming in de verdunning beneden de seconde postzegel. Hoogtepunt zijn vermindering of uitbreiden totdat, poosje koord vaterpasa zal niet erbij vertikaale as samenvallen. Zo stap voor stap postzegels stellen met betrekking tot perimetru plafond in. Middelmaat onderdeel proveshivaiut ook door middel van vaterpasa gaand het zodat dirigeren tussen tegengestelde postzegels geexposeerd met betrekking tot perimetru.

  Het is natuurlijk, als muur of plafond verbuiging heeft, van dan en postzegel in verschillende plaatsen zal van diverse hoogtepunt.

  Postzegels eigentijds van lepki verdunning, om hoogtepunt nameta zonder nakryvochnogo stratum te evenaren.