Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Panelen "Dekorot"

 •  
  Sm111111

  De panelen "Dekorot" worden op basis van gipsokartonnykh werkbladen welk in de fabriek voorwaardes okleivaiut van voorst polivinilkhloridnoi door de film of polivinilkhloridnymi materielen op papierene basis gefabriceerd. Deze vysokodekorativnye panelen duren otdelku administrant huisvestingen voort.

  Voorwaardes voor ordenende otdelki "Dekorotom" - de constructie paraatheid van de gebouwen, temperatuur en vlazhnostnyi regime, de toebereiding van de vlakken - verblijf wat in de toepassing van gebruikelijke gipsokartonnykh werkbladen.

  Beneden laakt "Dekorot" stellen van hout karkassen in. Vertikaale doellatten noodzakelijk te verstrakken op een afstand welk is aangewezen op de breedte van beschikbare werkbladen. Industrie vrijlatingen hun door de breedte 400, 500 600, mm.

  In de baksteen muren beneden brusia stellen van hout kurken - in3...4 sht. Vertrouwend het hoogtepunt van de muur, maar met de berekening, om tussen hen was niet minder 500 mm. Openingen beneden de kurken moeten diepte zijn6...8 cm. Pribivaiut brusia te kurkt door de draadnagels.

  Naar beton muren brusia het is mogelijk pristrelit diubelyami.

  Als afwijkingen bestaan met betrekking tot vertikali, beneden brusia zabivaiut van hout wiggen welk krepyat naar brusiam draadnagels.

  Verticaal en horizontaal brusia moet quitte karkas vormen. Met het dit draaien op uitzicht in de plaatsen van hun aankomende kruising vooraf vypilivaiut pazy en brusia lozhatsya vriend op vriend zapodlitso uit. Koppel hen op de draadnagels.

  Moskou otdelochniki van hout karkassen maken meerdere anders zo {ris. 106). Vlakken voorbereid en de plaatsen van de installatie van de eerste beginselen van het karkas aangekruist, instellen horizontale brusia secheniem 40x25 mm met de tree 600 mm welk krepyat shurupami naar preliminarily stellen van hout kurken in. Wij zingen in de plaatsen van de verbinding van twee aangrenzende panelen vertikaale tussenvoegingen vestigen van van hout bolster gelijk secheniya.

  Cхema obлhcockh cteн пaнeляmh "Dekoрot" h acbectocemeнtныmh лhctamh пo deрecяннomу kaрkacу: 1 - пaнeль "Dekoрot" hлh acbectocemeнtный лhct; 2 - пoлhchнhлхлoрhdнaя hлh aлюmhнhecaя рackлadka; 3 - deрecянный kaрkac hз bруcьec ceheнhem 40x25 mm; c - шhрhнa пaнeлh, лhcta

  Vijg. 106. De blauwdruk van de Bask van de muren door de panelen "Dekorot" en asbestotsementnymi werkbladen met betrekking tot van hout karkas:
  1 - paneel "Dekorot" of asbestotsementnyi vel; 2 - polivinilkhloridnaya of Aluminium raskladka; 3 - van hout karkas van brusev secheniem 40x25 mm; In - de breedte van het paneel, van het vel

  Naar het karkas shurupami krepyat raskladki ie onbuigzaam polivinilkhlorida.

  Behalve deze moskovieten benutten van anders twee type van karkas: Karkas van de schrappen van gipsokartonnogo vel en verscheiden karkas van de schrappen van gipsokartonnogo vel met van hout tussenvoegingen.

  Het karkas apparaat van de bef NAAR GKL op dezelfde manier karkas welk gebruik voor de Bask van de muren gipsokartonymi door de werkbladen, slechts hier schrijden van de verticaal eerste beginselen andere - het moet de breedte van het vel "Dekorot" corresponderen.

  Bef GKL voor het karkas nakleivaiutsya op de muur op gipsoopilochnoi mastike. Panelen "Dekorot" kleefstof naar het karkas op gipsovoi of sulfitno-gipsovoi mastike met de zuivering tussen laakt5...6 mm. In shov op de kleefstof "Perminid" tussenvoegsel polivinilkhloridnuiu raskladku.

  Op de vijg. 107 wordt verscheiden karkas van de bef GKL en van hout tussenvoegingen gepresenteerd.

  Cхema obлhcockh cteн пaнeляmh "Dekoрot" h acbectocemeнtныmh лhctamh пo cmeшaннomу kaрkacу: 1 - kaрkac hз пoлoc gKЛ; 2 - ghпcooпhлohнaя macthka; 3 - deрecянныe cctackh рaзmeрom 100x40x25 mm; 4 - cульфatнo-ghпcocaя macthka; 5 - пoлhchнhлхлoрhdнaя hлh aлюmhнhecaя рackлadka; 6 - пaнeль "Dekoрot" hлh acbectocemeнtый лhct

  Vijg. 107. De blauwdruk van de Bask van de muren door de panelen "Dekorot" en asbestotsementnymi werkbladen met betrekking tot verscheiden karkas:
  1 - karkas van de schrappen GKL; 2 - gipsoopilochnaya mastika; 3 - van hout tussenvoegingen door de grootte 100x40x25 mm; 4 - sulfatno-gipsovaya mastika; 5 - polivinilkhloridnaya of Aluminium raskladka; 6 - paneel "Dekorot" of asbestotsementyi vel

  In het verscheidene karkas van de sigarenbandje GKL kleefstof op gipsoopilochnoi mastike. Van hout tussenvoegingen door de grootte 100x40x25 mm in de plaatsen van sluitend de horizontale en verticaal eerste beginselen van het karkas nakleivaiut op sulfitno-gipsovoi mastike. Dan naar van hout tussenvoegingen op shurupakh krepyat polivinilkhloridnye raskladki.

  Te snijden panelen "Dekorot" het is noodzakelijk ongewoon. Usenki en luzgi dichtbij speciaal raskladkami. Slechts in otdelke hoge huisvestingen, wanneer het ontoereikende hoogtepunt van het vel, het is noodzakelijk om op de muur seconde toerbeurt te verstrakken. In dit geval zagotovki op de tafel zegel en snijden door de arm-trof. Noodzakelijke openingen maken bitbrace of sverlilnoi mashinkoi.

  Werkbladen naar het karkas niet pribivaiut. Pribivaiut (als karkas van hout) of kleefstof door plaken "Perminid" (als karkas van de bef GKL) speciaal raskladki van onbuigzaam polivinilkhlorida (vijg. 108). Zij brengen tijdperk ryadovye, hoekig en tortsevye door.

  Rackлadkh hз fectkogo пoлhchнhлхлoрhda: a - ряdocaя; b - уgлocaя; c - toрcecaя

  Vijg. 108. Raskladki van de onbuigzaam polivinilkhlorida:
  En - ryadovaya; B - hoekig; In - tortsevaya

  Begin Bask altijd van de deur en gedrag in beide leden. Op de deur opening (op zodanig afstand, om latere boord van het vel werd gesloten dvernym nalichnikom) richten tortsevuiu raskladku en erin zadvigaiut de boord van het paneel op. Op andere boord stellen ryadovuiu raskladku dvutavrovogo secheniya en krepyat zijn naar het karkas in. Volgend paneel zadvigaiut in vrij paz ryadovoi raskladki. Neem volgende ryadovuiu raskladku en operatie wordt, poosje niet doidut tot toe de hoek van de kamer (vijg herhaald. 109). Zadvinuv paneel in de voorgaand op deze bestudering is beneden sponsorship steie ryadovuiu raskladku, werkende de vrijje topgevel van het paneel nadevaet hoekig raskladku welk samen met zelfde raskladkoi op abutting paneel zal juiste hoek sluiting luzgu of usenok vormen. In de Bask van de muren door de panelen in twee toerbeurt met betrekking tot hoogtepunt werkbladen zavodyat in twee ingestellen raskladki - verticaal en horizontaal.

  Kрeплeнhe пoлhchнhлхлoрhdных рackлadok c уgлaх: 1 - cteнa hлh пeрegoрodka; 2 - шурупы; 3 - kaрkac; 4 - пaнeль "Dekoрot"; 5 - пoлhchнhлхлoрhdнaя рackлadka

  Vijg. 109. Striemend polivinilkhloridnykh raskladok in de hoeken:
  1 - muur of bulkhead; 2 - shurupy; 3 - karkas; 4 - paneel "Dekorot"; 5 - polivinilkhloridnaya raskladka

  Panelen "Dekorot" opslag binnenshuis met de luchte temperatuur niet onderaan 10°C en vochtigheid niet overtreffen 70%. Steek hen plashmya op quitte ferme stichting. Muzieknoot met betrekking tot afmeting, naar de schilderstuk, om te kleuren. De panelen van I. typen.. III bed door in de tweetallen voorkant naar binnen. Voor de panelen van typen IV tussen hun gezicht vlakken noodzakelijk om papieren te leggen.

  Het hoogtepunt van de menigte moet 1300 mm niet overtreffen.