Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Materieel voor otdelki kookgelegenheden en badkamer

 •  
  Sm111111

  Moeten zeggen, naar die gipsokartonnym werkbladen in dit hoofdstuk is niet per de avontuur bezworene ruime plaats. Om met te beginnen, GKL toepassing hebben in otdelke van de meeste menigte-toonladder constructies - van de behuizing huizen. Seconde, aan het werk beheersende technologie, van de regel van gedrag betreffende gipsokartonnymi werkbladen, met gemak zal en de toelatingen van het werk met andere oblitsovochnymi werkbladen beheersen. En hen in de constructie uitoefening nu groot gedeelte.

  Tijdperken hoewel wij noemden omstreeks de behuizing huizen, moeten omstreeks listovom materieel zeggen, waarmee otdelochnik door alle middelen zal hier hiernaast met gipsokartonnymi door de werkbladen vergaderen.

  Omstreeks otdelke GKL muren voorgeschreven, van de plafonds, van de hellingen, van de ladders, zijnen nog niet gegaan noemden over de kookgelegenheden en badkamer. Het feit is die hier gipsokartonnye werkbladen betamen niet: Zij vrees syrosti. En als vroeg als wijd geldende dorre wondpleister in het bed-huiskamer, van de kookgelegenheid en badkamers anders werd stuwing door "natte" methode of oblitsovyvat glazurovannoi tichel bedragen.

  Later schenen oblitsovochnye werkbladen met het gezicht Bill van de kavels "beneden de tichel" en in vele gevallen staal succesrijke om naturalnuiu keramische tichel in te boeten. Deze arboraceous-voloknistye en asbestotsementnye werkbladen, pokrytye door enerzijds stabiele emalevymi verven.

  Asbestotsementnye werkbladen een aanvang nemen badkamer, hygienisch facilitieses, umyvalnikakh. Voor prikleivaniya gebruik vlagostoikie mastiki: Bitumineus-silikatnuiu, kazeinotsemetnuiu, alsmede cementeren verdunningen gesolliciteerd het apparaat van vuurtorens.

  In otdelke kookgelegenheden, van de laboratoria kunnen worden ingestellen en asbestotsementnye, en arboraceous-voloknistye werkbladen. Krepyat hen op gipsoopilochnoi, gipsokleevoi en op gipsovoi mastikakh. De werkwijze van Bask alles behalve onderscheidt van niet Baskisch gipsokartonnymi door de werkbladen. Slechts mastiku veroorzaken en op de werkbladen, en op vuurtorens door doordringend stratum -1...2 mm.

  Nu alle overheen de plaats worden obemnye sanitari-technische cabines verbreid. Naar binnen zij helemaal worden anders op de fabriek uitgemonsterd, en buitenste muren het is noodzakelijk om op stroike uit te monsteren. Muren dit worden van asbestotsementnykh borden en volbracht, als weten niet, hoe gedragen zich zij ons in de pogingen oblitsevat hun door gebruikelijke methode die otdelochnika wachten ogorcheniya. Van strijken vlak wil karambolage elk verdunning, behalve sulfitno-gipsovoi mastiki uit.

  Word onderverdeeld die, op welke wijze ik monsterde zodanig "capricious" vliegtuigen uit. Asbestotsementnye vliegtuigen van node in het eerst geval naar de vochtigheid door het water, dan zagruntovat door vast materiaal stratum sulfitno-gipsovoi mastiki. Gruntovka moet helemaal worden bemachtigd. Volgende oblitsovochnye werkbladen kunnen worden op gebruikelijk gipsoopilochnoi mastike geplakt.

  Voor het best kwaliteit otdelki adviseren om vuurtorens van otkhodov gipsokartonnogo vel in te stellen. De breedte van de schrappen -10...12 cm. Stel vuurtorens niet enkel boven, op de bodem en met betrekking tot bokam, maar ook te midden van horizontaal in.

  Met betrekking tot vuurtorens gipsokartonnye werkbladen stellen op sulfitno-gipsovoi mastike in. Zijn oorzaak op vuurtorens door stratum3...4 mm, prizhimaiut vel en voorlopig door krepyat shtukaturnymi draadnagels, zabivaya hen in de vuurtoren lijnen.

  Als de muren van de cabine leix een gebeten worden van vertikali afgeleid, vlak kan alined door stratum sulfitno-gipsovoi mastiki zijn. Wanneer alining stratum wordt bemachtigd, GKL het is mogelijk nakleivat op gipsoopilochnoi en op sulfitno-gipsovoi mastike. Schrappen sulfitno-gipsovoi mastiki oorzaak door de breedte10...15 cm met zelfde afstand tussen schrappen.

  In brengende constructie door deze oblitsovochnymi materielen (gipsokartonnymi, arboraceous door-struzhechnymi en asbestotsementnymi werkbladen), doorgaans, en beperkt zich om een lijst te maken. Bestaand behalve hen listovye materielen gaan, doorgaans, voor otdelki administrant, maatschappelijk-prosvetitelnykh, van culturele-alledaagse en andere gebouwen. Omstreeks hen houden een speech onderaan.