Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Gipsokartonnye laakt

 •  
  Sm111111

  Op zoek vervangt naar monolitnoi "natte" wondpleister verlangde leven en de monding ontwikkeling van de menigte-toonladder behuizing constructie erbij nevidannymi tot toe-dorp door de termen, tempoes.

  Werk met betrekking tot de industrialisatie van de constructie vervaardiging begon anderse tot toe Great Domestic oorlog. Als vroeg als in1935...1936 gg. Vele vernieuwingen schenen op construerend van residentiele corpora met betrekking tot ul. Bitter. En met bijzondere macht werden op deftige snelle toeloop met betrekking tot Large Kaluzhskoi ul gemanifesteerd. (Nyne deze interval van Leninskogo avenue van De oktober plein tot toe kruising met het geslacht van Okruzhnoi spoorweg).

  In de voorjaar van 1939 g. Hier constructie begon, 17 April was van vynut eerst kubometr voedingsbodem beneden 6-etazhnyi baksteen huis, van en 27 September het als vroeg als roeide met de riemen in de ontginning. Daaruit keer op Large Kaluzhskoi ieder25...30 dagen van "conveyer" liepen6...8-etazhnyi lichaam.

  Oorlog oborvala deze proefnemingen. Maar zij werden met nieuw gebied in 50 jaren vernieuwd. Daaruit timen dorre wondpleister legaal sosedstvuet met "nat", door de porie zelfs rakende laatste.

  Nu geweten behoorlijk wat diverse listovogo materieel voor de Bask van de muren van residentiele gebouwen en maatschappelijke huisvestingen. Maar kampioenschap met betrekking tot de volume van de toepassing, zonder de twijfel, behoort onze oude vertrouwd-paneel van gipsovoi menigte, okleennoi door kartonnen. Veranderde ze de titels. eenmalig genoemd zijn "rigips", omdat voor het eerst zodanig werkbladen schenen in Riga; Straks eenvoudig "dorre wondpleister" spraken, en nu was bolstered boven daarvoor noemen "gipsokartonnye werkblad'en, veranderd ontwerp kwaliteiten, en grondbeginsel bleef gelijk.

  Gipsokartonnye werkbladen (GKL). Vrijgemaakte vandaag gipsokartonnye werkbladen onderscheiden van de voorgangers ruimer prochnostiu en op gelijke tijdperk door minder gewicht. Prokatyvaiut hen van poreus alabaster (voor pridaniya poreusheid erin voegen omylennuiu natriem kanifol of casein) met glazen-voloknistoi door de toevoeging en okleivaiut alle vliegtuigen, behalve tortsevykh, door kartonnen toe.

  Gipsokartonnye werkbladen kunnen monolitnuiu wondpleister in de huizen van alle types, met de ziekenhuizen, polyclinics, winkels, klaveren, kinder vestigingen vervangen. Het is belangrijk op, om familielid vochtigheid in de huisvestingen overtrof niet 70%

  Industrie vrijlatingen GKL door de lengte 2500, 2700, 2900, 3000 en 3600 mm, door de breedte 1170 en 1200 mm, door de lijvigheid 12 en 14 mm.

  Voor polveka werken met oblitsovochnymi werkbladen wordt redelijke technologie geproduceerd, worden handige instrumenten gemaakt en huisvestingen, worden recepten plakkend mastik ontwikkeld.