Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Gipsokartonnye werkbladen in van hout gebouwen

 •  
  Sm111111

  Wanneer stellen oud van hout huizen in, besefen hebben niet evenmin omstreeks wat dor gips. Als brevenchatye muren, plafonds en beslisten om uit te monsteren die door slechts monolitnoi wondpleister.

  Vandaag bouwondernemers van van hout huizen gipsokartonnye werkbladen kunnen afhelpen van vele bekommeren zich. Krepit hen het is mogelijk naar de muren en op de draadnagels, en op sulfitno-gipsovoi mastike welk reliably koppelt oblitsovochnyi vel met de boom. Op rublenykh muren voor striemend van de werkbladen stellen vertikaal battens (vijg in. 100).

  Veрthkaльныe рeйkh нa руbлeнных cteнaх dля kрeплeнhя obшhcohных лhctoc: 1 - dhaфрagmы; 2 - рeйkh

  Vijg. 100. Vertikaal battens op rublennykh muren voor striemend van obshivochnykh laakt:
  1 - diafragmy; 2 - battens

  Mastiku moet van volgende compositie (met betrekking tot menigte) toebereiden: 1 ch. Sulfitno-spirtovoi bards, 3 ch. Wateren en 7 ch. Alabaster.

  Sulfitno-gipsovaya mastika zullen okleivat gipsokartonnymi werkbladen en van hout plafonds in staat stellen.

  Op de plafonds is aanraadden aan de werkbladen nemen van complete lengte en om hen naar loodrecht muur met het venster te situeren. Als de lengte van het vel ontoereikend, dan van twee kanten maken gelijkaardig otstupy van de muren voor de onderrichting friza. Met betrekking tot de kamer as stelen beschikbaar het vel van complete breedte en lengtes. Het overblijfsel van de narezaiut met betrekking tot naturalnym zameram.

  Beneden de plaats, waar noodzakelijk om friz, van nakleivaiut elk kusochki vel uit te drukken. Erop aslant ontsteken steken frizovuiu de schrap van noodzakelijke breedte.

  Kan imparted naar het plafond en andere schilderstuk - dit zijn hoewel kwestie van smaakvermogen en de hersenschim van de logementhouder. Het is bijvoorbeeld, als op de vijg. 101.

  Vaрhaнt otdeлkh пotoлka ghпcokaрtoнныmh лhctamh

  Vijg. 101. De variant van otdelki plafond gipsokartonnymi door de werkbladen

  Mastiku op het plafond oorzaak door de schrappen door de breedte15...20 cm weerstaande tussen hen zelfde afstand, de lijvigheid van stratum5...8 mm. Op gelijke tijdperk vet mastikoi en gipsokartonnyi vel. Stel op de plaats en vyveryaiut vaterpasom in. Dan de boorden van het vel en middellang noodzakelijke podperet T-schilderachtig stoikami of pribit ieder vel10...Door 15 spijkert.

  Ieder volgend vel ingestellen door de zelfde methode, vyveryaya de nauwkeurigheid van de installatie met betrekking tot eerst vel.

  Vooral zin om te benadrukken, door die otdelka gipsokartonnymi werkbladen kunnen ruimer nut remontnikam van oud van hout gebouwen apporteren. Toepassing van gipsokartonnykh werkbladen op het herstel werken kunnen in3...4 tijdperk om termen otdelki te bekorten.

  Het is overigens, toepassing GKL niet verdrijft mogelijkheid en te versieren huisvesting - om venchaiushchie karnizy af te rekenen.

  Te maken karniz het is noodzakelijk en niet eenvoudig vanwege de knapheid". Otdelochniki weten, hoe moeilijk razdelyvat luzgi tussen muur en plafond, obshitymi GKL laakt. Hoe evenmin proberen, nog styk wordt ontoereikend estetichnym gewonnen. Ja en krakken nadien allereerst zullen in deze plaatsen formeren. Karniz alles verhult.

  Karnizy kan van meerdere types zijn. Op de vijg. 102 wordt het eenvoudigste constructie gegeven. Hier op ingestellen mee de top van de muur en de boorden van het plafond de van niet brede bef van obshivochnogo vel stremming in in de hoek de stratum van de verdunning en razravnivaiut in de vorm padugi.

  Kaрнhз hз пoлoc obшhcohнogo лhcta: 1 - пodшhcka пotoлka; 2 - obшhcohныe лhctы; 3 - прodoльныe пoлocы cdoль kaрнhзa; 4 - пadуgh hз рactcoрa; 5 - maрkh hз macthkh

  Vijg. 102. Karniz van de schrappen van obshivochnogo vel:
  1 - indiening van het plafond; 2 - obshivochnye werkbladen; 3 - longitudinal schrappen mee karniza; 4 - padugi van de verdunning; 5 - postzegels van mastiki

  Op de vijg. 103 wordt van karniz broken profiel van twee strata gegeven. Nakleiv, net zo in eerst geval, niet brede bef op de muur en plafond, seconde - profilnuiu - het deel van vel nadrezaiut in twee plaatsen, peregibaiut en nakleivaiut op stratum sulfitno-gipsovoi mastiki.

  Kaрнhз лomaннogo прoфhля: 1 - пoлocы, obрaзующhe пeрcый cлoй kaрнhзa; 2 - cteнa; 3 - пotoлok; 4 - macthka; 5 - пoлoca obшhcohнogo лhcta

  Vijg. 103. Karniz lomannogo profiel:
  1 - schrappen vorming eerst stratum karniza; 2 - muur; 3 - plafond; 4 - mastika; 5 - de schrap van obshivochnogo vel

  Raзрeз пadуgh: 1 - пotoлok; 2 - cteнa; 3 - пeрcый cлoй ghпcokaрtoннogo лhcta; 4 - macthka; 5 - пoлoca, obрaзующaя пadуgу

  Vijg. 104. Gleuf padugi:
  1 - plafond; 2 - muur; 3 - de eerst stratum van gipsokartonnogo vel; 4 - mastika; 5 - schrap vorming padugu

  En, tenslotte, kan worden van oblitsovochnogo vel vykruzhku - padugu (vijg gemaakt. 104). Werk gedrag ook, net zo in broken profiel karniza. Maar, als het is duidelijk van de schilderstuk, vel voor profilnoi onderdeel nadrezaiut in meerdere plaatsen, om te krijgen sluik vykruzhku. Met dit doel zagotovku bed nadrezannoi door de schrap omhoog in gietvorm. Gietvorm de interval presenteert van de tabakspijp door de diameter5...7 cm snijden mee op twee helften. Zagotovku deuk naar binnen van boetseren, pridavaya naar haar profiel padugi. Meerdere deken regels voor de installatie van karnizov alle aard van:

  • Tot toe tvloeit installatie karnizov op de muur otbit door het koord van het geslacht van hun schikking voor. Kan geschieden die in de verificatie wordt de enkele verwerping van deze lijnen van de omlijning ontdekken. Dit brengt tijdperk door, wanneer wat-nibud bovenste hoek pripodnyat of verzuimde. Alsdan meten het hoogtepunt van de verwerping van en zal zijn hand-en-half, t afscheiden.Door hem. Het geslacht van boord karniza enerzijds pripodnimaiut, en met ander verzuimen. Zodoende, regelt om de dwaling van het aannemersbedrijf uit te strijken;

  • In het bijzonder tshchatelnosti vereisten de vervoeging van onderdelen karniza tussen elkaar. Styki in het eerst geval vrijaf met de ontluiken shvom breedte 1 cm. Zadelyvaiut shvy, wanneer kamer is gereed. Gebruik met het dit draaien op uitzicht verdunning van proseyannogo alabaster, van zatvorennogo zamedlitelem inname uit;

  • Voor de vervoeging in de hoeken zagotovku in noodzakelijke plaats nadrezaiut (prorezaya stratum van kartonnen) en branden vstrechnye faski los.