Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Otdelka hellingen

 •  
  Sm111111

  Scheep gaan op otdelke dvernykh en windows openingen, shtukatur moeten allereerst navesit gericht. Met het dit uitdraaien op uitzicht dienen in het algemeen van hout battens. Was tijdperk, wanneer hen pribivali naar de muur draadnagels. Dit vandaan buiten niet best methode. Om met te beginnen, van correcte positie gericht om moeilijk te verkrijgen. Seconde, draadnagels worden in ruimere boelen doorgebracht. En, derd, niet in iedere muur regelt zonder de moeilijkheid zagnat draadnagel. In de boom het ontbeert moeilijkheid. Als muren baksteen, dan khot en met de arbeid, maar in shov draadnagel zabesh. En proberen in beton!

  Anders werden shtukatury geadapteerd. Het is bijvoorbeeld, gebruikte vintovoi reechnyi nietje (vijg. 47). De hekje beeindigen van de kern van de nietje vkalyvaiut in het windows bloc. Flanets met handhold kan worden met betrekking tot kervend veroorzaakt op de kern hoofd overgeboekt. Boekend flanets, batten prizhimaiut naar de muur.

  Vhнtocoй рeehный зafhm: 1 - cteрfeнь c рeзьboй; 2 - флaнec; 3 - cteрfeнь; 4 - нakoнehнhk

  Vijg. 47. Vintovoi reechnyi nietje:
  1 - kern met kervend; 2 - flanets; 3 - kern; 4 - bedeken

  Voorgestelde ik en andere methode van de installatie gericht - met behulp van "primorazhivaniya" hen. Gedraag hier als in het apparaat van van hout vuurtorens "op prisos", omstreeks dan ik als vroeg als verteld. Neem speciaal zagotovlennye battens door de breedte10...12 cm, door de lijvigheid 2 cm. Met betrekking tot alle hoogtepunt van batten prosverleny meerdere openingen - voor de verlichting van het gewicht en best stsepleniya met de verdunning. Enerzijds doshchechku prostrugivaiut, met ander laten shershavoi - ook voor het best stsepleniya.

  Daarover adapteren, waar moet batten oprichten, stremming in de stratum van filtreerde calcimine, leke erop batten neostrogannoi door het kant, prizhimaiut, checken vertikalnost door de regel met otvesom.

  Zodanig methode vdvoe opbrengt zwoegen capaciteit werker vestigende battens, hereto en draadnagels geworden niet toepasselijk, en zonder vintovogo reechnogo nietje te ontberen het is mogelijk.

  Waar bestaan van otkhody dorre wondpleister, willen adviseren gericht battens om van dit materieel te maken. Zagotavlivaiut ervan bende door de breedte4...5 cm en nakleivaiut hen met betrekking tot de boorden van de hellingen op sulfitno-gipsovoi of gipsoopilochnoi mastike. Meer handig en sneller op usenok windows helling om ugolok van dorre wondpleister met granyami te vlijen5...6 cm (omstreeks die, hoe zodanig ugolok om, gelezen in gl te maken. "De vervangers van monolitnoi wondpleister"). Na de installatie ugolka nauwkeurigheid zijn checken door de regel met otvesom. Verbleef het plein van de helling oshtukaturivaiut en gom zapodlitso met ugolkom. Gedraag als in benuttend van vuurtorens van dorre gipse, vergeten zich niet podmazat mastikoi en zomen ugolkov, daby om krakken te ontwijken.

  Het is overigens, in de natte methode van otdelki de sigarenbandje van dor gips erbuit helpen naar bolster boven de plaatsen van primykaniya getrouwe dozen naar de muren. Aannemersbedrijf weten die namelijk in deze plaatsen met de tijdperk algemeen krakken schijnen. Neem de sigarenbandje van dorre wondpleister, ze moet op 5 cm shire doellat zijn, waartegen wordt doos aangebracht. Sigarenbandje moet zakhodit op bulkhead of muur. Dan op de doellat en muur door vast materiaal stratum oorzaak sulfitno-gipsovuiu mastiku, lag zagotovlennuiu sigarenbandje, van podmazyvaiut gelijke mastikoi zoom, prizhimaiut en checken door de controle batten met otvesom.

  De sigarenbandje van dorre wondpleister kan en vuurtoren voor de nader otdelki muur door de verdunning dienen.

  Nu willen de zeer belangrijke voorwaarde bekletsen van kwalitatieve behandeling windows en dvernykh hellingen. Het feit is die hellingen niet rechthoek. Inner vliegtuig meerdere wordt afgewikkeld terzijde van de glaswaar geformeerd met de muur stomp hoek - het de pauze noemen van de dag" "hoek. Zonder deze opening zou vlakte, muted lijken. Omdat niet per de avontuur mensen schonken naar de stomp hoek op de helling titel benadrukkend belang het in osveshchennosti huisvestingen.

  Maar stomp hoek voor het aannemersbedrijf - extra bekommeren zich. Hoe om hoek uit te rekenen, waarover noodzakelijk om helling af te wikkelen? Bestaat langgeleden zwerm bewind: Helling moet razvernutym zodoende zijn, om verscheiden het van de glaswaar op de hoogte van de muur was egaal Vio de dieptes van de opening van de muur tot toe glaswaar.

  Hoe gedroeg eerder? Werker zameryal de diepte van de opening, stelde ene tiende hiervan nummer vast. Gemaakt duidelijk consistent met deze noodzakelijke lengte planochku, nabival zijn loodrecht op een van kanten van hout ugolnika. Seconde kant gehecht naar de glaswaar. Vylet gering planochki en plaats manifesteerde, tot toe welk moet helling afwikkelen. Ga akkoord die zodanig technologie maakt duidelijk werk dolgoi, onnauwkeurig. Ja en ugolnikov met reechkami niet napaseshsya, zabivaya zonder draadnagels beeindigen.

  Overdacht, ik maakte inventarnyi metaal ugolnik (vijg. 48). Het bestaaatt uit twee lineaalen door de lengte 60 en 15 cm en breedte 2,5 cm. Lineaalen worden zaklepkami met elkaar op juiste hoeken gehecht. Op lange lineaal van santimetrovye en polusantimetrovye afdeling, te midden van in haar lang prorez. Noodzakelijke anderse derde lineaal-dvizhok door de lengte 10 cm en breedte 2 cm. Erin ook wordt van prorez zelfde breedte, gekozen als in lange lineaal. Op dvizhke ook santimetrovye afdeling.

  Инceнtaрный уgoльнhk dля oпрedeлeнhя уgлa рaccceta okoннogo прoema: 1 - koрotkaя лhнeйka; 2 - dлhннaя лhнeйka; 3 - dchfok

  Vijg. 48. Inventarnyi ugolnik voor de vereenzelviging van de hoek van de pauze van de dag van het windows opening:
  1 - kleine lineaal; 2 - lange lineaal; 3 - dvizhok

  Dvizhok op lange lineaal, hen veilig door prorezi generaal barashkovym schuifslot toegebracht.

  Werk, principieel, gaat, net zo met betrekking tot oud van hout ugolniku. Upiraya in de glaswaar klein kant metaal ugolnika, stelen op lang kant de diepte van de opening vast. Dan richten hier dvizhok op. Stel fort ervan terzijde de helling op 1/m de dieptes van de opening in, zegel maken op podokonnike. Zelfde zamery vervulen op tegengestelde helling en boven van het venster.

  Slechts de positie van de hoek van de pauze van de dag vastgesteld, stellen volgens het het gericht battens in.

  Op het venster nuanceren inner en buitenste hellingen, tussen glaswaaren - zaglushina. Alle deze plaatsen behoefte otdelki.

  Het is nu, waarheid, in de menigte-toonladder behuizing constructie jullie, pozhalui, zullen niet van het windows met zaglushinami vergaderen. Naar het buitenland de gelden wereld gepaard windows-bloc, waar buitenste en inner glaswaar soprikasaiutsya.

  Voor otdelki hellingen in gepaarde glaswaaren kunnen gebruikt kalibrovochnuiu malku (vijg zijn. 49). Zijn vervaardiging van sosnovogo of elovogo doellat door de grootte 600x85 mm. Van ieder draaien op om haar kalibrovochnyi vyrez, ander eind skoshen hoek-wijs 30° uit. Nabrosav op de helling verdunning, werker stelt malku kalibrovochnym vyrezom op het windows glaswaar, en aan het werk vliegtuig beren op gericht batten of ugolok van dor gips in. Boekend malku onder oplopend en van boven onder, gedrag van razravnivanie verdunning.

  Kaлhbрocohнaя maлka dля otdeлkh otkococ: a - рabota maлkoй; b - obщhй chd maлkh; 1 - рeйka "нa прhcoc" hлh maяk hз otхodoc gKЛ; 2 - maлka; 3 - hзcectkocый рactcoр

  Vijg. 49. Kalibrovochnaya malka voor otdelki hellingen:
  En - werk malkoi; B - generaal uitzicht malki;
  1 - batten "op prisos" of vuurtoren van otkhodov GKL; 2 - malka; 3 - calcimine

   Volgende pagina >