Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Otdelka hoeken

 •  
  Sm111111

  Elk huisvesting heeft, natuurlijke wijze, niet ene platte vlakken - muren en plafonds. Tamelijk hier hoeken, van de hellingen, rustov, karnizov, nish - en alle die behoeft otdelki, poosje vooral voorzichtig. Als op ruim direct vliegtuig kleine onachtzaamheid misschien en niet vernomen, dan bocht roest of onvoorzichtig zatertyi hoek maar meteen zal in de ogen vernietigen. En reeds blowzy windows helling alle indruk vergalt omstreeks otdelke: Omdat herdenken die lopen onbekende kamer binnen, jullie door alle middelen, zelve die, misschien, niet vernemend, allereerst venster beschouwen.

  Niet per de avontuur in refreshers omstreeks de voorwaardes van garanderende hoge-kwaliteit otdelki wij lezen: "Zorgvuldig volbrengen gips van het windows en dvernykh hellingen, radiatornykh nish, van de plaatsen van de vervoegingen van de muren met de seks, usenkov en luzg geldend met het dit draaien op uitzicht overeenkomstige instrument'en en verderop uit: "Zorgvuldig razdelyvaite verroest in nastilakh perekrytii - verroest moet aalwaardig" zijn.

  Hoe en dan om deze operaties te volbrengen?

  In het hoofdstuk omstreeks het instrument shtukatura wij als vroeg als kennis maakte met met speciaal hoekig poluterkami. Voor inner hoeken dient poluterok luzgovoi, voor buitenst - usenochnyi. Hen algemeen maken van langwerpig metaal plastin, omgebogene hoek-wijs 90°, of zelfs van de grondslagen.

  Ik meerdere veranderde hun constructie. Diuraliuminievye canvas poluterok srezal van beide beeindigt hoek-wijs 30°, te voleindigt bracht stalene messen aan. Op de vijg. 46 precies wordt zodanig usenochnaya gladilka gemerkt.

  Ucoceршeнctcocaннaя уceнohнaя gлadhлka

  Vijg. 46. Bijgewerkt usenochnaya gladilka

  Zodanig bijgewerkt instrument helpt erbuit bijstere inktkoker los te branden de dragen-overs van de verdunning (dragen-overs zonder de moeilijkheid worden door de openingen gevormd daardoor hoekig sreza) geschrappen.

  Vhнtocoй рeehный зafhm: 1 - cteрfeнь c рeзьboй; 2 - флaнec; 3 - cteрfeнь; 4 - нakoнehнhk

  Vijg. 47. Vintovoi reechnyi nietje:
  1 - kern met kervend; 2 - flanets; 3 - kern; 4 - pet

  Het werk orde houdt in de volgend in. Wanneer hoek zagruntovan, gedrag poluterkom onder oplopend en ruggelings. Verderop verstrijken veroorzaker nakryvochnyi stratum en opnieuw poluterkom onder oplopend en van boven onder. Vlak uitstrijken, zelfs wordt gewonnen. Nu tamelijk worden met betrekking tot het nauwelijks voilochnoi verstreken of porolonovoi terkoi en otdelka wordt bewerkt.

  Zodanig orde is gelijk en voor otdelki luzgov, en voor otdelki usenkov.