Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

De bask van het windows hellingen

 •  
  Sm111111

  Werk beginnen met zagotovki de schrappen van gipsokartonnogo vel. Breedte zagotovki moet opgewassene de hoeveelheid van de breedte van de helling en het deel van vel welk wil zakhodit op de muur zijn. Met betrekking tot de hoek lijn kies paz (hoger boven werd naar gezegd, op welke wijze dit is maakte) en plooi helling beneden noodzakelijke hoek.

  Totdat om zagotovku op de plaats te verstrakken, niet vergeten zich om de hoek van de pauze van de dag van de helling vast te stellen.

  Op de vijg. 99 wordt de blauwdruk van de Bask van het windows hellingen gemerkt. Met betrekking tot zelfde grondbeginsel stuwing en podokonnye nishi, en dvernye hellingen.

  Obлhcocka okoнных otkococ: 1 - obmaзka шtуkatурныm рactcoрom; 2 - macthka; 3 - лhct gKЛ; 4 - шtaпhk; 5 - пodokoннaя docka

  Vijg. 99. De bask van het windows hellingen:
  1 - obmazka door shtukaturnym verdunning; 2 - mastika; 3 - vel GKL; 4 - shtapik; 5 - podokonnaya grondslag

  In burger gebouwen, scholen (als zij worden uitgemonsterd GKL) hoeken kunnen worden zeer eerstdaags geschaad. Deze aannemersbedrijf altijd nemen in de rekening en leke op de hoeken preventief-decoratief van hout ugolniki, raskladki. Hen algemeen door krepyat spijkert. Ik adviseer isprobovat hiertoe sulfitno-gipsovuiu mastiku.

  Nakleennye erop raskladki behoud drijvend zeer strak zonder alle manier van de draadnagels, deze ik honderden van de tijdperken test bestuurden.