Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

De gipse toepassing

 •  
  Sm111111

  Nu willen berekenen maar meteen naar de toepassing van de wondpleister - oshtukaturivaniiu door. Wij willen voortzeggen die gebruikelijk (monolitnaya) wondpleister schijnt te zijn drie types: Ongedeeld verbeterde en hoge-kwaliteit.

  Eenvoudige wondpleister bestaaatt uit twee strata - van obryzga en voedingsbodem, wordt zonder proveshivaniya en verificatie door de regel gedraagd. Nakryvochnyi stratum veroorzaken niet, leix gumen de voedingsbodem vlak. Hoeken, hellingen, pilyastry, colonnes aline poluterkom. Middelmaat lijvigheid shtukaturnogo nameta overtreft niet 12 mm.

  Verbeterde wondpleister bestaaatt uit drie strata - obryzga, van de voedingsbodem en nakryvki. Gedraag zich zijn zonder proveshivaniya. Nauwkeurigheid checken met behulp van regel. Nakryvochnyi stratum gomen van hout of voilochnymi terkami of zaglazhivaiut vlakgom en staal gladilkami. Middelmaat lijvigheid nameta - 15 mm.

  Hoge-kwaliteit wondpleister bestaaatt uit stratum obryzga, van de een of meerdere strata van de voedingsbodem, van nakryvochnogo stratum. Maak zijn van inleidende proveshivaniem vlakken en door de installatie van vuurtorens waar. De middelmaat algemene lijvigheid van nameta hoge-kwaliteit wondpleister moet 20 mm niet overtreffen.

  Alvorens scheep gaan op de toepassing obryzga niet vergeten zich opnieuw om muren af te lezen. Als constructies van de baksteen en beton dor, hen van node nauwelijks uvlazhnit, om zij niet otnimali vlagu van de verdunningen tijdens hen tverdeniya.

  Obryzg oorzaak op de muren behartigend die, om het lozhilsya op het vlak zonder de verloven, bezwangerd alle asperities. Lijvigheid obryzga met betrekking tot van hout vlakken moeten niet boven 9 mm zijn en om dranochnuiu obivku te dekken. Obryzg niet razravnivaiut, leix doen losse verdikkingen af, als zodanig werden gekregen.

  Bevlek oorzaak leix waarna, hoe obryzg meerdere zal verkalken. Ieder stratum van de voedingsbodem moet 7 mm in calcareous, calcareous-gipsovykh verdunningen en 5 mm in het cement verdunningen niet overtreffen. Ieder navolgend stratum van de voedingsbodem (als zodanig wordt meerdere) oorzaak na de inname voorgaand - genodigd hebben als gebruik calcareous-gipsovyi, complex of verdunningen cementeren. Als gelden calcimine, toen paraatheid voor de toepassing van navolgend stratum bewandelt op na pobeleniya voorgaand.

  Ieder stratum van de voedingsbodem razravnivaiut. In verbeterd gips dit maken poluterkom na de inname beginneling.

  In de hoge-kwaliteit wondpleister van razravnivanie gedrag bevleken met betrekking tot vuurtorens door de regels, poluterkami. Als gelden vuurtorens, lijvigheid welk overtreft de lijvigheid van de wondpleister (bijvoorbeeld, van hout) die razravnivanie gedrag met behulp van speciaal malok.

  Nakryvochnyi stratum is een persoon van de wondpleister. Voor hem nemen poluzhidkii verdunning met de ondiepte zapolnitelem. Lijvigheid nakryvki na zatirki, zaglazhivaniya moet niet zijn voor gebruikelijke wondpleister elk meere 2 mm.

  Verdunning voor nakryvochnogo stratum prigotovlyaiut op de plaats. Het is zeer geschikt te benutten met het dit draaien op uitzicht dorre rastvornye mengelingen op melkozernistykh zanden uit. Als gebruikelijke verdunningen benutten, toen hen protsezhivat door bolter met cellen 1,5 mm voortvloeit.