Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Het apparaat van vuurtorens (ch. 2)

 •  
  Sm111111

  Hier is van anderse twee methode van de installatie van vuurtorens:

  Reйka-maяk

  Vijg. 42. Batten-vuurtoren

  Eerst methode - van proveshivanie muren met behulp van de schrappen van dor gips. Is zeker die op elk vandaag stroike, zelfs als hier wordt van otdelka muren door dor gips niet beschouwd, zullen niet van de arbeid obzavestis zijn otkhodami doenen toekom. En abvantage zullen merkwaardig gekregen worden.

  Voor de vuurtorens van narezaiut de schrap van dorre wondpleister door de breedte 4 cm. In kleine residentiele huisvestingen (door het plein tot toe12...15 m2), waar kan vastliggen2...3 vuurtoren, gedragen in de volgende weg. Van de hoek op een afstand20...30 cm met betrekking tot vertikali oorzaak vast materiaal stratum gipsoopilochnoi mastiki (omstreeks zichzelf gelezen in gl. "De vervangers van monolitnoi wondpleister"). Erop de sigarenbandje leggen van dor gips, prizhimaiut door ruimere regel met otvesom. Seconde vuurtoren stelt door 2,8 m van eerst, derde - tussen hen in.

  Gorizontalnost alle drie vuurtorens met betrekking tot houding bij elkaar checken trekhmetrovym door de regel.

  In ruimere huisvestingen in het eerst geval muren lezen door het koord met betrekking tot diagonali af. Dan richten met betrekking tot hoeken vuurtorens op een afstand op20...30 cm van de hoek. Steek koord op deze controlerende vuurtorens op de bodem, nabij de seks en opricht met betrekking tot koord op mastike postzegels van obrezkov dorre wondpleister door de grootte 3X4 treffen Afstand tussen vuurtorens 1,5 m.

  Deze operatie tzeggen boven, buiten het plafond voor.

  Volgend ingestellen vuurtorens van de schrappen van dor gips zapodlitso met de postzegels, prizhimaya hun regel.

  Na de toepassing van bevleken vuurtorens blijven erin. Hen straks samen met finale otdelkoi vliegtuig zal nakryvochnyi stratum sluiten.

  Wanneer lagen mayachnye schrappen op mastiku, van node door alle middelen promazat gelijk mastikoi van beide leden van de zoom van de bef. Als deze wil niet maken, kan krakken in gips schijnen. De eiser van zei naar hoger boven het vereiste de integriteit garandeert van shtukaturnogo stratum, en vuurtorens zullen absoluut onmerkbaar op de muur.

  De methode van de installatie van vuurtorens van dorre wondpleister versnelt deze operatie in8...10 tijdperken.

  De seconde methode van proveski vliegtuigen - toepassing van inventarnykh stempelt-vuurtorens (vijg. 43), Whereat geworden niet toepasselijk en draadnagels, en vuurtorens van dor gips.

  Инceнtaрнaя maрka-maяk: 1 - dюbeль; 2 - metaллhheckaя плacthнa

  Vijg. 43. Inventarnaya stempelen-vuurtoren:
  1 - diubel; 2 - metaal plastina

  Postzegel hedenen diubel, privarennyi om plastinke lijvigheid te verharden4...5 mm, door de grootte 40x30 mm.

  Niet in het voorbeeld om te spijkeren, diubel, als is gekant, zonder de moeilijkheid elk muur loopt, zelfs beton binnen.

  Omlaag van de hoek op gesteund30...40 cm, zabivaiut in het hoofd van de muur eerst postzegel. Seconde postzegel stellen op de bodem in en beiden lezen door batten met otvesom af. Koord met betrekking tot diagonali muur afgelezen, twee postzegels stellen boven en op de bodem op tegengestelde hoek in. Verderop gedragen als in vuurtorens van dor gips: Schiet postzegels koord op de bodem aan, op de seks, instellen met betrekking tot hem tussenpersoon stempelt op een afstand 1,5...2 m van elkaar. Herhaal gelijke operaties boven, op het plafond. Trekkend afwisselend koord op de controle postzegels, instellen met betrekking tot het vliegtuig van alle muur de noodzakelijke boel van tussenpersoon stempelt.

  Na de toepassing van bevleken metaal postzegel netrudno vynut en om opnieuw op ander stadsdeel te benutten.

  Benuttende inventarnymi postzegels met het metaal stremyankoi gebewapend zich en controle batten met otvesom, werker kan zonder de moeilijkheid en gezwind uitvoeren van provesku muren. Zwoeg capaciteit draait zich hoger in drie tijdperk.

  In de ruimere volumes van monolitnoi wondpleister gebruik en metaal inventarnye vuurtorens, zij zijn zeer handig. Zijn deze vuurtorens maakte van de staal of diuraliuminievykh ugolkov secheniem 20x20, 25x25 of 30x30 mm, hen krepyat naar de muur door middel van speciaal shtyrei met de noot. In het eerst geval ingestellen, vyveryaiut en repare uiterste vuurtorens. Toen tussen hen met betrekking tot strak stijfe koorden stelen beschikbaar tussenpersoon een of anders.

  Gelden shtukatury en horizontale vuurtorens van de verdunning en de schrappen van gipsokartonnogo vel.

  Op de vijg. 39 worden van hout horizontale vuurtorens gepresenteerd. Met betrekking tot deze grondbeginsel van stalen om en andere horizontale vuurtorens beschouwende hen elk meer redelijk, progressief te maken. Begin provesku in de volgende orde: Door in het eerst geval noodzakelijke controle batten met otvesom om muren af te lezen, om afwijkingen met betrekking tot vertikali vast te stellen, dan om verdunning dik konsistentsii te koken en om postzegels in te stellen. Hen noodzakelijk om in iedere hoek alles twee - boven te maken en op de bodem omlaag van de hoek op gesteund30...40 cm, en van seksen en plafond - op50...60 cm. Voor elk meere gezwind inname in de verdunning kan kun bij5...10% alabaster. Te blokkeren in de verdunning moet zo proberen, om postzegel hoge kegel had.

  Op de verdunning gestoken de beet van dorre wondpleister door de grootte 5X4 cm, monding kant moet rechtopstaand zich bevinden.

  Door batten met otvesom nauwelijks prizhimaiut stempelt vestigende hen strikt met betrekking tot otvesu in een en andere hoek. Dan gelijkheid koord met betrekking tot hoekige postzegels boven en op de bodem, instellen tussenpersoon stempelt door 1,5...2 m vertrouwende de lengte van de muur en natiraiut bovenste en lagere vuurtorens.

  Horizontale vuurtorens de voordeel hebben in mekhanizirovannom soplovanii muren. Aan het werk met behulp van batten in 2,5... 2,7 m zonder de moeilijkheid razravnivaet verdunning met betrekking tot alle muur. Achter het het voetspoor rijdt tweede werker en masterkom of kovshom kiest verslapping verdunning, opnieuw puskaya het in de materie op losse stadsdelen en onmiddellijk razravnivaya poluterkom. Slechts moet zal voor soplovaniem naar reinigend niet zich vergeten, om op de verdieping was niet van garbage.

  Als niet op de object van dor gips, voor de postzegels kan gebruikt van kusochki gebikte glazurovannoi tichel zijn. Vorm het is mogelijk selecteren niet - leix was rigidness voor de regel houder.

  Ook kunnen worden gegolden en van hout postzegels - om doshchechki van de dozen van onder de tichel te benutten. Doshchechki hier doordringend en nestroganye - evenals noodzakelijk.

  < Vorige pagina