Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Mankementen en instandhouding

 •  
  Sm111111

  De verstellend van de muren, oblitsovannykh door gipsokartonnymi of andere werkbladen ter vervanging monolitnuiu wondpleister, algemeen bedraagt de ter vervanging van de werkbladen.

  Vooral dikwijls werkbladen verliezen betrouwbaarheid stsepleniya met de muur, wanneer zij lagen op van hout karkas vast, en die werd naar vbitym in de baksteen of beton muur kurken van rauwe boom aangebracht. Kurken met de tijdperk usokhli en werden in pazakh ingetrapt.

  Het is noodzakelijke werkbladen los te branden zwakken kurken rasklinivat af, op de tijdperken om en nieuw toe te voegen. Karkas opnieuw checken op vertikalnost, consolideren door nieuwe draadnagels.

  Een andere de meeste verbreid mankement is een verschijning van de krakken in shvakh tussen oblitsovochnymi werkbladen en in de plaatsen van stykov werkbladen met andere constructies.

  Moeten vernemen die krakken in shvakh - dit, doorgaans, het resultaat van het werk oneerlijk otdelochnikov. Hoger boven als vroeg als werd, hoe razdelyvat shvy gesproken. En als regels dit besprekoslovno worden volbracht, van de hinders in de werkwijze van de ontginning kan worden altijd ontweken. Vele shtukatury niet enkel alle technologische regels executeren maar ook de volmaaktheden komen binnen, bijvoorbeeld, in mastiku stopmiddel opening, zadelyvaiut zeenen of doordringend shpagat. Zodanig armirovanie ons vergeeft.

  Enkel verplichte regels. Nabij dvernykh dozen waarna, hoe het vel van Bask podognan ernaar zapodlitso, opening door alle middelen moet prokonopatit paklei, afgetopt in gipsovom verdunning. Gelaten dvernoi nalichnik zal latere deze opening, maar konopatka alle gelijk verplicht sluiten. Als zijn zal niet, uw luiheid door alle middelen met de tijdperk "vylezet" buitenzijde vervullen.

  Het is zeer moeilijk uit te monsteren shvy tussen laakt, wanneer huisvesting zamelen niet okleivat oboyami in, maar in dat tijdperk en wil niet rasshivat shvy, en vereiste hen moeten zapodlitso en gommen om rubtsa werd niet gekregen.

  Van voorst op de zoom van naburige werkbladen moet de kartonnene sigarenbandje op iedere boord door de breedte 2, afdoen5...3 cm. Wordt specifiek kanavka door de breedte gekregen5...6 cm. Zijn in beslag nemen shpaklevkoi, prokleivaiut marlei. Dan alle shov opnieuw gomen shpatelem nachisto. Vergastte zodoende shov op geverfde muur zal niet zijn merkwaardig.

  Als vroeg als werd gesproken die zeer moeilijk du om de plaatsen van de vervoeging van de muur met het plafond te trakteren, oblitsovannye gipsokartonnymi werkbladen, - krakken hier praktisch door alle middelen zullen met de tijdperk verschijnen. En methode te ontwijken dit ook heette - apparaat karniza. Remontnikam door deze methode voortvloeit wijd om te benutten.

  Met betrekking tot de motie van de ontginning van het gebouw zhiltsy door de porie zelve de Bask vergalen van de muren, zonder de analyse zabivaya verschillende draadnagels. En altijd winnen niet tamelijk betrouwbaar striemend voor wat-nibud zware thema's - van gelijke schilderstuken.

  Kan aanbeveling voor zodanig gevallen betrouwbaare agrafe (vijg verdienen. 105). In metallieke sigarenbandje door de lengte 30 mm opening maken, verzuimen ertussendoor draadnagel, zagnutyi in de vorm van de agrafe. Prorezhte in oblitsovochnom vel paz met betrekking tot de breedte van de sigarenbandje, verzuimen sigarenbandje erin en draaien zich - op welke wijze dit is maakte met de rolluik fortochki. Als nu tussen muur en vel om beneden de agrafe sulfitno-gipsovuiu mastiku uit te drukken, het wil zadelan strak en zal het gewicht van de schilderstuk, veshalki en t verzetten. P.

  Kрюk-ceшaлka dля cteн, obлhcocaнных ghпcokaрtoнныmh лhctamh: 1 - лhct gKЛ; 2 - gcoзdь; 3 - пряmoуgoльнaя пoлocka; 4 - прoрeзь; 5 - macthka; 6 - cteнa

  Vijg. 105. Krom-veshalka voor de muren, oblitsovannykh door gipsokartonnymi werkbladen:
  1 - vel GKL; 2 - spijkeren; 3 - langwerpige sigarenbandje; 4 - prorez; 5 - mastika; 6 - muur