Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

Krant-lei plastik af

Krant af-lei plastik winst door middel van verhite pressovaniya speciale kranten weekten door de kunststof fenoloformaldegidnymi en karbamidnymi pek.

Zodanig otdelochnyi materieel vodostoek, vreest niet hoge koortsen en de invloeden van de zuren. Glyantsevaya vlak de waarde rassen bootst van de boom of natuurlijke wijze stenig na. Hen monsteren muren, bulkheads, sanitari-technische cabines uit.

Industrie vrijlatingen van de krant-eigen plastik de meeste diverse afmeting af: Door de lengte400...3000 mm, door de breedte400...Door 1600 mm en lijvigheid1...3 mm.

Plak krant-lei plastik op quitte af, bijstere inktkoker vlakken kuiste. Kleefstof gelden KN-3 of 88-n. Erin voegen gruis kaolina (50% van het gewicht van de kleefstof), bijstere inktkoker jumble toe. Opslag in de lucht-drukproef gesloten collo.

Kleefstof toxichen. Werkt gedrag in geventileerde huisvesting, in spetsodezhde. Op de beeindiging werken zorgvuldig hands wassen door hartelijk water met de zeep.

Voor de beginneling van de werken checken van rovnost kortwiekte vlakken en de vochtigheid van de huisvesting - ze moet 8% niet overtreffen.

Karkas beneden de borden callisthenics maken van hout. Vertikaal brusia stellen beneden styki werkbladen en te midden van tussen stykami in.

Zagotovki narezaiut elektropiloi, zomen prifugovyvaiut.

In het vel vooraf openingen maken voor krepezhnykh zinced draadnagels en decoratief shurupov met om de pet. Draadnagels wil zabity met betrekking tot de boorden van het vel op een afstand 5 mm van de boord met de tree150...200 mm, eronder noodzakelijk om openingen door de diameter 2 mm voor te bereiden.

Te midden van vel zal shurupy, lengte welk 20 mm en diameter 3 mm ingestellen worden. Eronder openingen droeg met de tree200...400 mm.

Baskisch beginnen met promazyvaniya vlak door de kleefstof, dan oshkurivaiut overzijde callisthenics en getand shpatelem kleefstof veroorzaken door stratum 0,5... 0.7 mm. Hecht vel naar het karkas en prizhimaiut. Krepyat door de draadnagels met betrekking tot perimetru. Te midden van zavinchivaiut shurupy met om bedeken.

Shvy tussen laakt dichtbegroeid plastic, metaal of van hout raskladkami, tamelijk breed, om te sluiten met betrekking tot perimetru draadnagels. Raskladki krepyat gelijk shurupami, wat worden op het midden van het vel ingestellen, en hen situeren met zelfde tree.