Stуkatурныe рabotыRabotы шtуkatурaStуkatуруStуkatуру dля рabotы

De aanneming van de huisvestingen

 •  
  Sm111111

  Met de verdunningen kennismaakt, instrument en samenstel van bewegende delen, willen gesprek nu omstreeks de zelve technologie van de vervaardiging van shtukaturnykh werken.

  Het is allereerst, noodzakelijke om dat constructie - deze werkwijze van de strikt opeenvolgende uitvoering van de meeste diverse operaties, gelieerd met de elkander en vliyaiushchikh vriend op vriend zich te herinneren. Als gaand van de deskundigen helemaal bewerkt het werk of volbrachte zijn kwaad, dit zonder mankeren negatief wordt gezegd naar op werken niet volgende deskundigen. Daarvandaan op stroikakh worden pooperatsionnyi controle geintroduceerd en de aanneming van werken volbracht.

  Shtukaturnye werken kunnen worden leix waarna begonnen, wanneer zullen bepaalde term verstrijken, tijdens welk vozvodimoe gebouw, het constructie als vroeg als schonk naar onvermijdelijk sediment, als deze wil niet nemen in de rekening, in de sediment van shtukaturnye strijkend zal geschaad worden. Voor verschillende gebouwen en constructies graad en tijdperk sediments zijn diverse.

  Muren en colonnes volbracht van shtuchnogo materieel op het cement verdunningen, van oshtukaturivaiut op de beeindiging leggend van deze verdieping; Gehuld op calcareous en ingewikkelde verdunningen - met betrekking tot de oprichting van het mannelijk lid van volgende verdieping.

  Muur odnoetazhnykh en de zolders van mnogoetazhnykh gebouwen wordt toegestaan oshtukaturivat na hun oprichting van het mannelijk lid ongeacht van kin golden in de verdunning leggend.

  De meeste lange zetsel van node in huizen met van hout rublenymi muren - hen het is mogelijk shtukaturit niet in het verleden dan door jaar na de bouwende oprichting van het mannelijk lid.

  Deze regel verbreid op van hout gebouwen met karkasnymi en shchitovymi door de muren zamelden niet van dorre standaard details in en stellen op onbuigzaame stichting in, hen veronderstelen van oshtukaturivanie maar meteen op de beeindiging assemblage.

  Voortvloeit om te dragen zorg voor die, om de beginneling van otdelochnykh werken werd het apparaat van de rijwegen beeindigd en podezdov naar het gebouw, worden van de plaats voor skladirovaniya materielen en installatie podemnikov vastgesteld, om object werd elektrische arbeidsvermogen en water per de verdieping bevoorraden.

  Als vozvoditsya gebouw door het hoogtepunt van allemaal1...3 verdieping die tot toe beginneling het otdelki moet dak zijn gereed. In de gebouwen van groter aantal van storeys wordt toegestaan te beginnen otdelku en in de afwezigheid van het dak, maar door alle middelen in de tegenwoordigheid niet minder twee gepansterd beton perekrytii overheen oshtukaturivaemym verdieping.

  Voor buitenst shtukaturok het apparaat van het dak immers van tijdelijke stokov regenwater erbij is verplicht vereiste (permanent buitenst vodostoki richten na oshtukaturivaniya verheffing) op.

  Naar de beginneling van shtukaturnykh werken moet zijn:

  • Lig bulkheads vast;
  • Dvernye en windows dozen (windows zastekleny);
  • Ingebouwd meubeltje;
  • Wordt beeindigd bemantelend van de systemen van de verwarming, vodoprovoda, afvalwater dakgoot;
  • Wordt bedekt-boven elektroprovodka gelegen.

  Door alle middelen moet checken, niet aannemersbedrijf laten van skvoznykh openingen, van de krakken. Hen het is onmogelijks door zamazyvat verdunning - noodzakelijk preliminarily zorgvuldig prokonopatit, podbetonit.